Україна, 36011, м.Полтава, проспект Першотравневий,9 +38 (0532) 56-02-11 +38 (093) 462 28 81 +38 (095) 688 25 07 +38 (097) 762 90 05

Залиште, будь ласка, Ваш відгук

Відгуки наших піцієнтів - сторінка 6

Наталья

8 березня 2017 р. 11:20
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Здрастуйте! Я-Наталія, з Кременчука, мені 65 років, сподіваюся згадайте. Я прибрала мішки під очима з вашою допомогою, з віком вони стали більш виражені. Відправляю вам фото для ознайомлення і дякую за Вашу роботу і терпіння! Моя дочка теж робила у Вас сулькус пластику нижніх повік 4 роки тому і досі дуже задоволена результатом!

Карина

28 лютого 2017 р. 15:46
Відгук перекладено з російської мови автоматично
Відгук про послугу Пластика носу (ринопластика)

Здрастуйте!) Ринопластику зробили 23.02.2017 Спасибі велике я дуже задоволена! Не можу натішитися!!))

Татьяна

20 лютого 2017 р. 21:04
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Спасибі величезне чудовій людині і професійному хірургу Іллі Юрійовичу за мій новий ніс і верхні повіки. Результатом дуже-дуже задоволена!!! Я дуже Вам вдячна за Ваш талант бачити людську і натуральну красу, за Ваш професіоналізм, а також за підтримку до, під час і після операції!!! Також величезне спасибі вашому персоналу, особливо дуже привітні, чуйні і хороші у вас медсестри!

Юлия

8 лютого 2017 р. 16:28
Відгук перекладено з російської мови автоматично
Відгук про послугу Пластика носу (ринопластика)

Результат після ринопластики приголомшливий! Я дуже задоволена своїм новим прекрасним носиком! Потрібно було зважитися на операцію раніше, так як це найкраще рішення в моєму житті! Всі, хто боїться або побоюється, можу сказати, що це нормально, але я подолала свій страх, і рішуче і безповоротно налаштувалася на операцію, так як мріяла про неї багато років. Доктор Слюсарев Ілля Юрійович - чарівник, який виконав мою мрію, і , неодмінно, виконає Вашу!

Алёна

6 лютого 2017 р. 17:31
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Рідко пишу відгуки , але тут не можу промовчати ! Скажіть шановні працівники клініки , де ви берете стільки терпіння , турботи , щирого а не лицемірного добра , по відношенню до нас !!! 02.02.2017 зробила нижню і верхню пластику повік , результат приголомшливий ! Спасибі величезне !!! Мої щирі побажання добра, миру і процвітання !!!Олеся Федорівна , Ілля Юрійович ,Микита Ілліч і всьому персоналу клініки !!!

Яна

19 січня 2017 р. 22:54
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Привіт, Дуже вдячна вам за груди, розмір став більше, м'яка, не болить взагалі. Ніс я масажую, начебто трохи тонше став, губи гояться. Спасибі вам величезне, я дуже задоволена результатом.

Sch.

19 січня 2017 р. 20:44
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Привіт, зверталася в клініку кілька разів. Велике спасибі хірургам і персоналу клініки. Живу 3а межами України, а довірилася до цих людей, що працюють і проживають у цій клініці і займаються такою складною професією як хірургія. Hut ab!!

Юлия

18 січня 2017 р. 21:33
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Здрастуйте! Хочеться висловити величезну подяку всьому персоналу цієї клініки!!! Море позитивних емоцій... радість душі і тіла)) величезне Дякую Марії вона зустрічає посмішкою і забуваєш боятися)) вона мені допомогла в миттєві терміни потрапити до кращого лікаря)) Ілля Юрійович, Вам огроменное спасибі, спасибі за Ваші золоті руки і Ваш професіоналізм! Спасибі всій команді, майстрам своєї справи! Дуже щаслива...Дуже вдячна!

Александра

27 грудня 2016 р. 17:00
Відгук перекладено з російської мови автоматично
Відгук про послугу Пластика носу (ринопластика)

Вітаємо Олеся Федорівну! Хочу привітати вас і всю вашу команду з наступаючим новим роком! Хочу також вам подякувати! (я не встигла це особливо зробити в клініці). Ви всі професіонали і відмінні фахівці. Вчора зняла гіпс(не дуже легко це було))). Ніс звичайно ж відразу набряк і особливо біля перенісся, але це не страшно, я побачила основну форму і мене це порадувало, тепер треба тільки чекати і робити всі процедури. Перед своїм від'їздом, скину вам фото, так як зараз ще невеликі синці під очима і набряклості))) Як мені колись порадили вашу клініку, (на вас працює сарафанне радіо))) , тепер я знаю на собі, і буду з радістю радити вас своїм друзям! Дякую!!! Всього Вам доброго і хорошого в новому році!)))

Алёна

21 грудня 2016 р. 12:16
Відгук перекладено з російської мови автоматично
Відгук про послугу Пластика носу (ринопластика)

Захоплення! Ось які емоції викликає результат ринопластики, яку я зробила у вашій клініці! Захват і величезна подяка! Подяка всьому персоналу вашої клініки! ІЛЛЯ ЮРІЙОВИЧ, ви кращий!!! І завдяки вашій роботі я теж стала краще) ви робите світ красивішим, а Ваших пацієнтів щасливими! Величезна Вам подяка за Вашу працю!

Леся

16 грудня 2016 р. 13:08
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Захоплення! Ось які емоції викликає результат ринопластики, яку я зробила у вашій клініці! Захват і величезна подяка! Подяка всьому персоналу вашої клініки! ІЛЛЯ ЮРІЙОВИЧ, ви кращий!!! І завдяки Вашій роботі я теж стала кращою дуже рада, що звернулася за допомогою в клініку пластичної хірургії саме в місті Полтава і переконалася, що там працюють найкращі хірурги в Світі. Це хірурги від Бога, які творять чудеса. У них легкі, золоті, чарівні руки. Роки йдуть, а я старію, хоча і в старості хочеться бути красивий. Клініку я відвідала в квітні 2016 року і протягом до грудня 2016 року хірурги Ілля Юрійович і Микита Ілліч зробили мені такі операції: ліпофілінг носо-губних борозен, ліпофілінг пальпебрамалярної борозни, блефаропластика, фенольний пілінг, підтяжка 2/3 особи. Всі операції були проведені на найвищому рівні. Зараз дивлюся на себе в дзеркало і не вірю, що це я. Виглядаю набагато красивіше, ніж була в молодість. З кожним днем мій захват від результату все сильніше. Мрія моя збулася завдяки таким хірургам як Ілля Юрійович і Микита Ілліч. Тепер хочу жити довго і виховувати онуків, дочекатися правнуків. Дорога Леся Федорівна! Я дуже Вам вдячна за те, що Ви для мене зробивши. Спасибі Вам велике за Вашу посмішку, розуміння, теплий прийом, підтримку, доброту, теплоту, душевність. Величезне спасибі чудо-хірургам, які так багато для мене зробили. Шановні, дорогі Ілля Юрійович і Микита Ілліч, величезне, величезне Вам спасибі за Ваш професіоналізм і людяність, низький Вам від мене уклін, Ви найкращі хірурги. Я ніколи не забуду Вашу доброту, розуміння і чари Ваших рук і те, що Ви для мене зробили. Слава Богу, що в Полтаві є такі хірурги, як Ви. Хочу висловити величезну подяку медсестрам клініки: Лілі Петрівні, Світлані, Вікторії, Ірі. Велика подяка Ігорю Анатолійовичу. Всі вони поважали і підтримували мене протягом усього цього періоду. Велике спасибі адміністраторам клініки: Альоні і Марії за доброту і увага, а також всьому персоналу клініки. Ставлення в цій клініки прекрасне, я себе почувала, як у своїй родині. Весь персонал клініки дуже дбайливий, чуйний і уважний до своїх пацієнтів. Вітаю Вас і Ваші сім'ї з наступаючим 2017 Новим роком і Різдвом Христовим! Бажаю Вам і Вашим родинам міцного здоров'я, щастя, удачі, багатства, стабільності, процвітання Вашій справі і довгих років життя! Спасибі велике-велике, що Ви є. Спасибі вам за вашу працю і за добро, яке ви робите для людей!е) Ви робите світ красивішим, а Ваших пацієнтів щасливими! Величезна Вам подяка за Вашу працю!

Анна

18 листопада 2016 р. 10:23
Відгук перекладено з російської мови автоматично
Відгук про послугу Пластика носу (ринопластика)

Привіт, робила ринопластику 15 Вересня, хочу висловити величезну подяку хірургам і персоналу клініки, Ви справжні професіонали! Я всім задоволена, носик дихає чудово, форма просто супер, тепер я задоволена своєю зовнішністю, всім хто ще боїться або думає чи варто робити таку операцію, то всім раджу звернутися в цю клініку)

Марта

27 жовтня 2016 р. 10:22
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Здрастуйте! Хотіла висловити Вам Леся Федорівна величезну подяку, Іллі Юрійовичу і Микиті Іллічу а також медсестрам і анестезіологу.Я дуже рада що потрапила саме в Вашу клініку, все було на вищому рівні.Бажаю вам довгого процвітання,міцного здоров'я, удачі і стабільності.Я себе вже чуствую краще,набряки по небагато сходять, шви гояться потихеньку.Дякую)))

Юлия

20 жовтня 2016 р. 10:21
Відгук перекладено з російської мови автоматично
Відгук про послугу Пластика носу (ринопластика)

Здрастуйте!Спасибі вашій клініці збулася моя мрія мати ідеальний носик! Спасибі величезне всьому персоналу, і вам велике велике спасибі Ілля Юрійович! Відмінна клініка з чудовими професіоналами. СПАСИБІ ВАМ ВЕЛИКЕ!!!

Тамелла

12 вересня 2016 р. 11:36
Відгук перекладено з російської мови автоматично
Відгук про послугу Пластика носу (ринопластика)

Привіт, прошу вибачення за затримку, повинна була ще раніше написати, та все ніяк не зберуся, все літо в працях, на роботі акредитація, будинки ГОСПОДАРСТВО. Я Вам щиро вдячна, Ви змінили моє життя в кращу сторону, я безмежно щаслива, що потрапила саме у Ваші професійні руки!!!! Я відчуваю себе чудово, носик чудовий, дихаю чудово, всім знайомим хто незадоволений своєю зовнішністю рекомендую саме Вашу клініку. У листопаді планую приїхати в Полтаву і особисто навідатися до Вас!!! Спасибі вам величезне. Кожен новий день дивлячись в дзеркало я щаслива. Ілля Юрійович, Вам особлива подяка і низький уклін!!!! Здоров'я Вам міцного і процвітання Вашій справі!!!!!!