Україна, 36011, м.Полтава, проспект Першотравневий,9 +38 (0532) 56-02-11 +38 (095) 688 25 07

Залиште, будь ласка, Ваш відгук

Відгуки наших піцієнтів - сторінка 6

Александра

4 квітня 2017 р. 08:12
Відгук перекладено з російської мови автоматично
Відгук про послугу Пластика носу (ринопластика)

Добрий вечір) минулого понеділка мені була зроблена ринопластика, все пройшло відмінно! У вас відмінний персонал і прекрасні умови!!! Поїхала у відмінному настрої, на 4 день пост. опп. періоду залишався тільки набряк, а синці були вже жовтого кольору, заживало все дуже швидко) Сьогодні за рекомендаціями лікаря зняла гіпс, досить легко, тримався він практично на кінчику носа. Спасибі Вам за все.

Алеся

3 квітня 2017 р. 12:28
Відгук перекладено з російської мови автоматично
Відгук про послугу Пластика носу (ринопластика)

Привіт, робили 30 березня у вас повторну і ринопластику і мамопластику. Хочу подякувати вас . Сьогодні 4й день після операції, відкрила білизну і побачила груди, які вони красиві стали . Хоч ще й важко дихати ,але коли я побачила, це того варте .. передайте Іллі Юрійовичу , я йому дуже вдячна , що переробили мені груди !!!

Анна

30 березня 2017 р. 17:56
Відгук перекладено з російської мови автоматично
Відгук про послугу Пластика носу (ринопластика)

Привіт, вибачте що не написала раніше , робила у вас ринопластику 25 вересня, вже пройшла реабілітаційний період і зараз все добре, шалено всім задоволена) велике вам дякую) буду всіх вас радити)) прикріплюю пару фотографій зроблених вже після операції) ще під час післяопераційного періоду перші 7 днів робила фотографії, можу надіслати, можливо знадобляться що б показувати приклад )

Алена

24 березня 2017 р. 14:12
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Леся Федорівна, спасибі вам велике за ваші змістовні відповіді. Ви завжди можете заспокоїти і надати впевненості.

Лена

19 березня 2017 р. 12:49
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Я вже бачу результат своїх мук - мені здається, що повернувся мій колишній молодий овал, підборіддя - так приємно чіпати. Він звичайно ще "не мій", і я відчуваю його як би через шар вати, точно також і щоки збоку, що ближче до волосся, у зв'язку з чим би хотіла запитати - може фізіотерапію додати, що порадите? І все ж - я бачу, знаю і впевнена, що щаслива, що зважилася, що зробила цю операцію, але я боялася до останньої хвилини перед консультацією, а на консультації - від такої доброзичливості і впевненості лікаря - весь страх пройшов сам по собі. Спасибі величезне Доктор, спасибі медсестричкам, особливо Віке - вона дуже душевна людина, через кожних 10 хвилин всю ніч вдавалася до мене в палату. Весь Ваш колектив - дуже душевний, спасибі і дай Вам Бог!!! Відпишу через пару тижнів і вишлю фото у всій красі.

Елена Шевченко

16 березня 2017 р. 07:32
Відгук перекладено з російської мови автоматично
Відгук про послугу Пластика носу (ринопластика)

Добрий день. У віці 17 років мені зробили ринопластику ,так як я була закомплексованим підлітком з явним грецьким профілем!) Наносила тонну макіяжу що б приховати невелику симетрію крил носа Ось минуло 7 років після операції і я можу сказати з упевненістю що моя самооцінка покращилася . Ви не тільки усунули дефект , ви зробили моє життя прекрасніше !!! Я дуже вдячна Іллі Юрійовичу за чудову роботу. Дякую

Наталья

8 березня 2017 р. 11:20
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Здрастуйте! Я-Наталія, з Кременчука, мені 65 років, сподіваюся згадайте. Я прибрала мішки під очима з вашою допомогою, з віком вони стали більш виражені. Відправляю вам фото для ознайомлення і дякую за Вашу роботу і терпіння! Моя дочка теж робила у Вас сулькус пластику нижніх повік 4 роки тому і досі дуже задоволена результатом!

Карина

28 лютого 2017 р. 15:46
Відгук перекладено з російської мови автоматично
Відгук про послугу Пластика носу (ринопластика)

Здрастуйте!) Ринопластику зробили 23.02.2017 Спасибі велике я дуже задоволена! Не можу натішитися!!))

Татьяна

20 лютого 2017 р. 21:04
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Спасибі величезне чудовій людині і професійному хірургу Іллі Юрійовичу за мій новий ніс і верхні повіки. Результатом дуже-дуже задоволена!!! Я дуже Вам вдячна за Ваш талант бачити людську і натуральну красу, за Ваш професіоналізм, а також за підтримку до, під час і після операції!!! Також величезне спасибі вашому персоналу, особливо дуже привітні, чуйні і хороші у вас медсестри!

Юлия

8 лютого 2017 р. 16:28
Відгук перекладено з російської мови автоматично
Відгук про послугу Пластика носу (ринопластика)

Результат після ринопластики приголомшливий! Я дуже задоволена своїм новим прекрасним носиком! Потрібно було зважитися на операцію раніше, так як це найкраще рішення в моєму житті! Всі, хто боїться або побоюється, можу сказати, що це нормально, але я подолала свій страх, і рішуче і безповоротно налаштувалася на операцію, так як мріяла про неї багато років. Доктор Слюсарев Ілля Юрійович - чарівник, який виконав мою мрію, і , неодмінно, виконає Вашу!

Алёна

6 лютого 2017 р. 17:31
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Рідко пишу відгуки , але тут не можу промовчати ! Скажіть шановні працівники клініки , де ви берете стільки терпіння , турботи , щирого а не лицемірного добра , по відношенню до нас !!! 02.02.2017 зробила нижню і верхню пластику повік , результат приголомшливий ! Спасибі величезне !!! Мої щирі побажання добра, миру і процвітання !!!Олеся Федорівна , Ілля Юрійович ,Микита Ілліч і всьому персоналу клініки !!!

Яна

19 січня 2017 р. 22:54
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Привіт, Дуже вдячна вам за груди, розмір став більше, м'яка, не болить взагалі. Ніс я масажую, начебто трохи тонше став, губи гояться. Спасибі вам величезне, я дуже задоволена результатом.

Sch.

19 січня 2017 р. 20:44
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Привіт, зверталася в клініку кілька разів. Велике спасибі хірургам і персоналу клініки. Живу 3а межами України, а довірилася до цих людей, що працюють і проживають у цій клініці і займаються такою складною професією як хірургія. Hut ab!!

Юлия

18 січня 2017 р. 21:33
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Здрастуйте! Хочеться висловити величезну подяку всьому персоналу цієї клініки!!! Море позитивних емоцій... радість душі і тіла)) величезне Дякую Марії вона зустрічає посмішкою і забуваєш боятися)) вона мені допомогла в миттєві терміни потрапити до кращого лікаря)) Ілля Юрійович, Вам огроменное спасибі, спасибі за Ваші золоті руки і Ваш професіоналізм! Спасибі всій команді, майстрам своєї справи! Дуже щаслива...Дуже вдячна!

Александра

27 грудня 2016 р. 17:00
Відгук перекладено з російської мови автоматично
Відгук про послугу Пластика носу (ринопластика)

Вітаємо Олеся Федорівну! Хочу привітати вас і всю вашу команду з наступаючим новим роком! Хочу також вам подякувати! (я не встигла це особливо зробити в клініці). Ви всі професіонали і відмінні фахівці. Вчора зняла гіпс(не дуже легко це було))). Ніс звичайно ж відразу набряк і особливо біля перенісся, але це не страшно, я побачила основну форму і мене це порадувало, тепер треба тільки чекати і робити всі процедури. Перед своїм від'їздом, скину вам фото, так як зараз ще невеликі синці під очима і набряклості))) Як мені колись порадили вашу клініку, (на вас працює сарафанне радіо))) , тепер я знаю на собі, і буду з радістю радити вас своїм друзям! Дякую!!! Всього Вам доброго і хорошого в новому році!)))