Україна, 36011, м.Полтава, проспект Першотравневий,9 +38 (0532) 56-02-11 +38 (093) 462 28 81 +38 (095) 688 25 07 +38 (097) 762 90 05

Залиште, будь ласка, Ваш відгук

Відгуки наших піцієнтів - сторінка 6

Алёна

6 лютого 2017 р. 17:31
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Рідко пишу відгуки , але тут не можу промовчати ! Скажіть шановні працівники клініки , де ви берете стільки терпіння , турботи , щирого а не лицемірного добра , по відношенню до нас !!! 02.02.2017 зробила нижню і верхню пластику повік , результат приголомшливий ! Спасибі величезне !!! Мої щирі побажання добра, миру і процвітання !!!Олеся Федорівна , Ілля Юрійович ,Микита Ілліч і всьому персоналу клініки !!!

Яна

19 січня 2017 р. 22:54
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Привіт, Дуже вдячна вам за груди, розмір став більше, м'яка, не болить взагалі. Ніс я масажую, начебто трохи тонше став, губи гояться. Спасибі вам величезне, я дуже задоволена результатом.

Sch.

19 січня 2017 р. 20:44
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Привіт, зверталася в клініку кілька разів. Велике спасибі хірургам і персоналу клініки. Живу 3а межами України, а довірилася до цих людей, що працюють і проживають у цій клініці і займаються такою складною професією як хірургія. Hut ab!!

Юлия

18 січня 2017 р. 21:33
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Здрастуйте! Хочеться висловити величезну подяку всьому персоналу цієї клініки!!! Море позитивних емоцій... радість душі і тіла)) величезне Дякую Марії вона зустрічає посмішкою і забуваєш боятися)) вона мені допомогла в миттєві терміни потрапити до кращого лікаря)) Ілля Юрійович, Вам огроменное спасибі, спасибі за Ваші золоті руки і Ваш професіоналізм! Спасибі всій команді, майстрам своєї справи! Дуже щаслива...Дуже вдячна!

Александра

27 грудня 2016 р. 17:00
Відгук перекладено з російської мови автоматично
Відгук про послугу Пластика носу (ринопластика)

Вітаємо Олеся Федорівну! Хочу привітати вас і всю вашу команду з наступаючим новим роком! Хочу також вам подякувати! (я не встигла це особливо зробити в клініці). Ви всі професіонали і відмінні фахівці. Вчора зняла гіпс(не дуже легко це було))). Ніс звичайно ж відразу набряк і особливо біля перенісся, але це не страшно, я побачила основну форму і мене це порадувало, тепер треба тільки чекати і робити всі процедури. Перед своїм від'їздом, скину вам фото, так як зараз ще невеликі синці під очима і набряклості))) Як мені колись порадили вашу клініку, (на вас працює сарафанне радіо))) , тепер я знаю на собі, і буду з радістю радити вас своїм друзям! Дякую!!! Всього Вам доброго і хорошого в новому році!)))

Алёна

21 грудня 2016 р. 12:16
Відгук перекладено з російської мови автоматично
Відгук про послугу Пластика носу (ринопластика)

Захоплення! Ось які емоції викликає результат ринопластики, яку я зробила у вашій клініці! Захват і величезна подяка! Подяка всьому персоналу вашої клініки! ІЛЛЯ ЮРІЙОВИЧ, ви кращий!!! І завдяки вашій роботі я теж стала краще) ви робите світ красивішим, а Ваших пацієнтів щасливими! Величезна Вам подяка за Вашу працю!

Леся

16 грудня 2016 р. 13:08
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Захоплення! Ось які емоції викликає результат ринопластики, яку я зробила у вашій клініці! Захват і величезна подяка! Подяка всьому персоналу вашої клініки! ІЛЛЯ ЮРІЙОВИЧ, ви кращий!!! І завдяки Вашій роботі я теж стала кращою дуже рада, що звернулася за допомогою в клініку пластичної хірургії саме в місті Полтава і переконалася, що там працюють найкращі хірурги в Світі. Це хірурги від Бога, які творять чудеса. У них легкі, золоті, чарівні руки. Роки йдуть, а я старію, хоча і в старості хочеться бути красивий. Клініку я відвідала в квітні 2016 року і протягом до грудня 2016 року хірурги Ілля Юрійович і Микита Ілліч зробили мені такі операції: ліпофілінг носо-губних борозен, ліпофілінг пальпебрамалярної борозни, блефаропластика, фенольний пілінг, підтяжка 2/3 особи. Всі операції були проведені на найвищому рівні. Зараз дивлюся на себе в дзеркало і не вірю, що це я. Виглядаю набагато красивіше, ніж була в молодість. З кожним днем мій захват від результату все сильніше. Мрія моя збулася завдяки таким хірургам як Ілля Юрійович і Микита Ілліч. Тепер хочу жити довго і виховувати онуків, дочекатися правнуків. Дорога Леся Федорівна! Я дуже Вам вдячна за те, що Ви для мене зробивши. Спасибі Вам велике за Вашу посмішку, розуміння, теплий прийом, підтримку, доброту, теплоту, душевність. Величезне спасибі чудо-хірургам, які так багато для мене зробили. Шановні, дорогі Ілля Юрійович і Микита Ілліч, величезне, величезне Вам спасибі за Ваш професіоналізм і людяність, низький Вам від мене уклін, Ви найкращі хірурги. Я ніколи не забуду Вашу доброту, розуміння і чари Ваших рук і те, що Ви для мене зробили. Слава Богу, що в Полтаві є такі хірурги, як Ви. Хочу висловити величезну подяку медсестрам клініки: Лілі Петрівні, Світлані, Вікторії, Ірі. Велика подяка Ігорю Анатолійовичу. Всі вони поважали і підтримували мене протягом усього цього періоду. Велике спасибі адміністраторам клініки: Альоні і Марії за доброту і увага, а також всьому персоналу клініки. Ставлення в цій клініки прекрасне, я себе почувала, як у своїй родині. Весь персонал клініки дуже дбайливий, чуйний і уважний до своїх пацієнтів. Вітаю Вас і Ваші сім'ї з наступаючим 2017 Новим роком і Різдвом Христовим! Бажаю Вам і Вашим родинам міцного здоров'я, щастя, удачі, багатства, стабільності, процвітання Вашій справі і довгих років життя! Спасибі велике-велике, що Ви є. Спасибі вам за вашу працю і за добро, яке ви робите для людей!е) Ви робите світ красивішим, а Ваших пацієнтів щасливими! Величезна Вам подяка за Вашу працю!

Анна

18 листопада 2016 р. 10:23
Відгук перекладено з російської мови автоматично
Відгук про послугу Пластика носу (ринопластика)

Привіт, робила ринопластику 15 Вересня, хочу висловити величезну подяку хірургам і персоналу клініки, Ви справжні професіонали! Я всім задоволена, носик дихає чудово, форма просто супер, тепер я задоволена своєю зовнішністю, всім хто ще боїться або думає чи варто робити таку операцію, то всім раджу звернутися в цю клініку)

Марта

27 жовтня 2016 р. 10:22
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Здрастуйте! Хотіла висловити Вам Леся Федорівна величезну подяку, Іллі Юрійовичу і Микиті Іллічу а також медсестрам і анестезіологу.Я дуже рада що потрапила саме в Вашу клініку, все було на вищому рівні.Бажаю вам довгого процвітання,міцного здоров'я, удачі і стабільності.Я себе вже чуствую краще,набряки по небагато сходять, шви гояться потихеньку.Дякую)))

Юлия

20 жовтня 2016 р. 10:21
Відгук перекладено з російської мови автоматично
Відгук про послугу Пластика носу (ринопластика)

Здрастуйте!Спасибі вашій клініці збулася моя мрія мати ідеальний носик! Спасибі величезне всьому персоналу, і вам велике велике спасибі Ілля Юрійович! Відмінна клініка з чудовими професіоналами. СПАСИБІ ВАМ ВЕЛИКЕ!!!

Тамелла

12 вересня 2016 р. 11:36
Відгук перекладено з російської мови автоматично
Відгук про послугу Пластика носу (ринопластика)

Привіт, прошу вибачення за затримку, повинна була ще раніше написати, та все ніяк не зберуся, все літо в працях, на роботі акредитація, будинки ГОСПОДАРСТВО. Я Вам щиро вдячна, Ви змінили моє життя в кращу сторону, я безмежно щаслива, що потрапила саме у Ваші професійні руки!!!! Я відчуваю себе чудово, носик чудовий, дихаю чудово, всім знайомим хто незадоволений своєю зовнішністю рекомендую саме Вашу клініку. У листопаді планую приїхати в Полтаву і особисто навідатися до Вас!!! Спасибі вам величезне. Кожен новий день дивлячись в дзеркало я щаслива. Ілля Юрійович, Вам особлива подяка і низький уклін!!!! Здоров'я Вам міцного і процвітання Вашій справі!!!!!!

Карина

18 липня 2016 р. 16:43
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Шановний Ілля Юрійович була під враженням, забула сказати що хотіла. Слон вважається символом процвітання, міцного здоров'я, великої удачі, стабільності, багатства. Нехай ці речі ніколи не залишають вас. Всього Вам самого доброго. Мені все сподобалося з самого першого дня, рада була познайомитися з такими хорошими людьми, які так зустріли і в день операції не дозволили переживати. Хотіла також подякувати Микиту Ілліча, такий уважний, і турботливий. Всім дякую Олесі Федорівни, медсестрам які подбали, анестезіологу за наркоз від якого прокинулася і відчувала себе чудово. Спасибі Вам і Вашим золотим рукам що в таких випадках як у мене від яких у людини залежить його стан, самооцінка, комплекси, впевненість Ви даруєте красу. Здоров'я і щастя Вам і Вашим близьким

Оксана,Инна

11 липня 2016 р. 02:27
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Спасибі за прекрасну роботу Іллю Юрійовича, за Конституції лісі Федорівну і Микиту Ілліча.Весь персонал!02.03.2016 ми зробили пластику століття, пройшло кілька місяців, а результат все краще і краще! Дякую! Ми знову хочемо до вас звернутися!

Валентина

19 травня 2016 р. 11:22
Відгук перекладено з російської мови автоматично
Відгук про послугу Пластика носу (ринопластика)

Здрастуйте!Завдяки Вашій поліклініці збулася моя мрія мати ідеальний носик!Спасибі величезне, Ілля Юрійович!Відмінна клініка з чудовими професіоналами і людським відносинам до кожного індивідуально!Таке зараз дуже рідко знайдеш!Спасибі що здійснили мрію )

Алла

11 травня 2016 р. 18:41
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Здрастуйте. Вже минуло 1,5 місяці після моєї операції з мамопластики. Хочу сказати величезне спасибі в першу чергу Іллі Юрійовичу за правильно підібраний імплант. Форма і розмір просто супер. Велике спасибі Микиті Іллічу за професійно проведену операцію. Вообщем результат перевершив всі мої очікування. Дуже рада, що потрапила саме в Вашу клініку. Також висловлюю подяку Олесі Федорівні за її чуйне ставлення і всьому персоналу клініки.