Україна, 36011, м.Полтава, проспект Першотравневий,9 +38 (095) 688 25 07

Залиште, будь ласка, Ваш відгук

Відгуки наших піцієнтів - сторінка 8

Маргарита

21 квітня 2016 р. 11:44
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Здрастуйте, Вам пише Маргарита (була у вас на ринопластики 07.04 на 10:00) хотіла сказати велике-велике спасибі Вам і хірургам. Я успішно зняла гіпс, синці і набряки дуже швидко проходять, шовчики заживають. Носик просто чудовий, я не очікувала такого приголомшливого результату! Спасибі Вам велике, висилаю фото!)))

Svetlana

5 квітня 2016 р. 09:02
Відгук перекладено з російської мови автоматично

РІНОПЛАСТИКА Jana-vi розповсюджується на ділянку RINO ... в моєму 2-х недельному после ОП, пожешся з ним благополучно ... не ето малий срок после рино .. нусно хотяби 1 mesjaz 4tobi mne sudit o estetike i re3ultate OP moego nosika.es4ö ... ні думаю всь буде харасо, на другому varan nenastroena. Салько 4то сдесь нетту дляюма для обсуденія.Уда4і тебе.

Андрей

16 березня 2016 р. 16:26
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Вітаємо Іллю Юрійовичу, Леся Федорівна, Микиту Ілліч. Вже пройшов місяць після моєї операції, і кожен раз, дивлячись у дзеркало, не перестаю подумки дякувати вам за прекрасний результат. Я постійно придивляюся до тюнінгу публічних осіб і відомих політиків, і розумію, що мені, простому людині, у вашій клініці була проведена операція найвищого рівня - як естетичного, так і медичного. І з кожним днем мій захват від результату все сильніше. Ілля Юрійович, спасибі Вам, що Ви точно побачили мої проблеми і визначили максимально ефективні , малотравматичні методи їх вирішення. На жаль, поки не буваю в Полтаві, але дуже хочу особисто зайти до Вас і обійняти Вас. Направляю свіжі фото без прикрас. Чи можна вже займатися масажем обличчя, масками і плазмоліфтингом. І які ще процедури ви рекомендуєте для підтримки результату.

Нина

15 березня 2016 р. 16:01
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Слава Богу, що є такі хірурги як Ілля Юрійович, ВЕЛИКЕ СПАСИБІ йому за професіоналізм. Робила блефаропластику і можу з упевненістю рекомендувати ЦЮ КЛІНІКУ тим, хто планує зробити пластику. Я також сумнівалася, різні клініки переглядала, але прислухалася рекомендацій знайомих, хто робив вже в цій клініці в М. Полтава. Комфортне перебування в клініці і хороший персонал.

Анна

24 лютого 2016 р. 12:18
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Величезне спасибі лікарям і медсестрам за мою красиву груди! Вже пройшов тиждень з дня операції, відчуваю себе добре, дуже задоволена результатом! Аня (Черкаси)

Яна

22 лютого 2016 р. 22:23
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Дівчата відпишіться будь ласка, ті хто робив ринопластику ! Хочу зробити операцію дуже переживаю ! Хотілося б поспілкуватися з тими хто робив вже !

Юлия

4 лютого 2016 р. 13:45
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Хотілося б додати трохи до мого звіту знизу :) величезне Спасибі Іллі Юрійовичу, Лесі Федорівні, всьому персоналу клініки, кожен з Вас по-своєму, робить перебування в клініці максимально комфортним! Повернуся до Вас обов'язково вже з інших питань і не одна! :) Критично ставлячись до багатьом нюансам Ілля Юрійович врахував всі мої побажання, і як результат я отримала ідеальний носик моєї мрії! Маленький і гостренький :) Набряк сходить, але навіть такий він вже дуже гарненький. Ще раз спасибі за розуміння в деяких питаннях, за золоті руки і за позитивний, добрий дух клініки!!!

Юлия

3 лютого 2016 р. 14:47
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Здрастуйте!!! Висилаю Вам звіт! :) тільки що зняла акуратно гіпс, носик акуратненький, мені дуже подобається!!! Кінчик круглий ще більшуватий, це напевно набряк, думаю ще зійде:) навіть непомітно ніякого втручання, спасибі вам величезне пригромне!!! Ніхто і не помітить ;)

Ирина

2 лютого 2016 р. 12:22
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Добрий день! Хотіла вам подякувати за прекрасний носик. Спасибі величезне вам, я дуже задоволена. Всім своїм подружкам раджу вашу клініку, вже дві подружки у вас зробили операції. І ще дві приїжджали на консультацію. Ви просто супер❤. Але у мене ще є один нюанс,який хотіла б виправити. Хотіла б зменшити,малі статеві губи "лабиопластика" Скільки це буде коштувати? І які аналізи потрібно здати? І як проходить ця операція?

Алла

27 січня 2016 р. 09:52
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Здрастуйте!Ось і пройшов місяць з моєї ОП (маммопластика)! Хочу передати величезну подяку Олесі Федорівні, Іллі Юрійовичу і Микиті Іллічу-ВСЕ на вищому рівні!!!Медсестра Вікторія -Ви найкраща))!!!Спасибі Вам величезне за красу!!!!

Ирина

14 січня 2016 р. 11:29
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Здрастуйте!Почну з того що протягом десь трьох років мене переслідувала мрія зробити операцію по збільшенню грудей.Всі ці роки я дуже ретельно підходила до вибору клініки і хірурга, відвідувала з консультаціями Київ,Одесу, Дніпропетровськ і навіть Санк-Петербург в онлайн режимі звичайно.Клініку пластичної хірургії в Полтаві відвідала останньою, про що дуже шкодую так як відвідавши її раніше не довелося б три роки тільки мріяти про прекрасні форми. Доктор Слюсарєв Ілля Юрійович довіру викликав відразу ж не кажучи вже про саму клініку дуже красивий і привітний персонал і докладне роз'яснення всіх питань.Операція пройшла на ура хоча страх був великий,анестезія взагалі відмінно,реабілітаційний період треба до цього бути готовим,палати,мед сестри все на дуже високому рівні і звичайно ж результат супер хоча це ще дуже ранній термін але я вірю докторові цілком і повністю.Спасибі Вам за мрію!!!!Ви і Ваша клініка кращі!!!

Руслана Штанько

22 грудня 2015 р. 14:43
Відгук перекладено з російської мови автоматично

22.12.2015: Довольна сделкой, спасибо Вам мои дорогие. Вы лишили меня многих комплексов, которые сопровождали меня 17 лет. Я очень счастлива! Персонал у вас на высшем уровне!

Инна

24 листопада 2015 р. 14:12
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Нещодавно робила отопластику,дуже хочу подякувати Микиту Ілліча,медсестру Вікторію,Лідію Петрівну,за високий професіоналізм,Ви здійснили мою мрію!)))Бажаю Вам міцного здоров'я,процвітання і Благополуччя у всіх Ваших справах!

Светлана

22 листопада 2015 р. 20:33
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Робила ринопластику трохи менше року тому. Результатом дуже задоволена. І найкраще, що вже відразу ж після операції через тиждень, я вийшла на роботу і навіть ніхто і не помітив, що я робила операцію. Ніс дуже гармонійно вписався в мою зовнішність. СПАСИБІ ВЕЛИКЕ

Guncha Babakuliyeva

20 жовтня 2015 р. 11:21
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Salamaleykum))) 24.09.2015 delala rinoplastiku. rezultatom ya dawolna, ochen blogadarna Ilye Yurevichu i Nikite Ilichu, spasibo wam bolshoe za krasiwyy nos)))