Україна, 36011, м.Полтава, проспект Першотравневий,9 +38 (0532) 56-02-11 +38 (093) 462 28 81 +38 (095) 688 25 07 +38 (097) 762 90 05

Залиште, будь ласка, Ваш відгук

Відгуки наших піцієнтів - сторінка 8

Ирина

2 лютого 2016 р. 12:22
Відгук перекладено з російської мови автоматично
Відгук про послугу Пластика носу (ринопластика)

Добрий день! Хотіла вам подякувати за прекрасний носик. Спасибі величезне вам, я дуже задоволена. Всім своїм подружкам раджу вашу клініку, вже дві подружки у вас зробили операції. І ще дві приїжджали на консультацію. Ви просто супер❤. Але у мене ще є один нюанс,який хотіла б виправити. Хотіла б зменшити,малі статеві губи "лабиопластика" Скільки це буде коштувати? І які аналізи потрібно здати? І як проходить ця операція?

Алла

27 січня 2016 р. 09:52
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Здрастуйте!Ось і пройшов місяць з моєї ОП (маммопластика)! Хочу передати величезну подяку Олесі Федорівні, Іллі Юрійовичу і Микиті Іллічу-ВСЕ на вищому рівні!!!Медсестра Вікторія -Ви найкраща))!!!Спасибі Вам величезне за красу!!!!

Ирина

14 січня 2016 р. 11:29
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Здрастуйте!Почну з того що протягом десь трьох років мене переслідувала мрія зробити операцію по збільшенню грудей.Всі ці роки я дуже ретельно підходила до вибору клініки і хірурга, відвідувала з консультаціями Київ,Одесу, Дніпропетровськ і навіть Санк-Петербург в онлайн режимі звичайно.Клініку пластичної хірургії в Полтаві відвідала останньою, про що дуже шкодую так як відвідавши її раніше не довелося б три роки тільки мріяти про прекрасні форми. Доктор Слюсарєв Ілля Юрійович довіру викликав відразу ж не кажучи вже про саму клініку дуже красивий і привітний персонал і докладне роз'яснення всіх питань.Операція пройшла на ура хоча страх був великий,анестезія взагалі відмінно,реабілітаційний період треба до цього бути готовим,палати,мед сестри все на дуже високому рівні і звичайно ж результат супер хоча це ще дуже ранній термін але я вірю докторові цілком і повністю.Спасибі Вам за мрію!!!!Ви і Ваша клініка кращі!!!

Руслана Штанько

22 грудня 2015 р. 14:43
Відгук перекладено з російської мови автоматично

22.12.2015: Довольна сделкой, спасибо Вам мои дорогие. Вы лишили меня многих комплексов, которые сопровождали меня 17 лет. Я очень счастлива! Персонал у вас на высшем уровне!

Инна

24 листопада 2015 р. 14:12
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Нещодавно робила отопластику,дуже хочу подякувати Микиту Ілліча,медсестру Вікторію,Лідію Петрівну,за високий професіоналізм,Ви здійснили мою мрію!)))Бажаю Вам міцного здоров'я,процвітання і Благополуччя у всіх Ваших справах!

Светлана

22 листопада 2015 р. 20:33
Відгук перекладено з російської мови автоматично
Відгук про послугу Пластика носу (ринопластика)

Робила ринопластику трохи менше року тому. Результатом дуже задоволена. І найкраще, що вже відразу ж після операції через тиждень, я вийшла на роботу і навіть ніхто і не помітив, що я робила операцію. Ніс дуже гармонійно вписався в мою зовнішність. СПАСИБІ ВЕЛИКЕ

Guncha Babakuliyeva

20 жовтня 2015 р. 11:21
Відгук перекладено з російської мови автоматично
Відгук про послугу Пластика носу (ринопластика)

Salamaleykum))) 24.09.2015 delala rinoplastiku. rezultatom ya dawolna, ochen blogadarna Ilye Yurevichu i Nikite Ilichu, spasibo wam bolshoe za krasiwyy nos)))

Алина Кириченко

10 вересня 2015 р. 15:23
Відгук перекладено з російської мови автоматично
Відгук про послугу Пластика носу (ринопластика)

Всім Здрастуйте. Хочу поділитися. З Вами враженнями від перебування в клініці. Я живу в Києві. Дитинства мріяла переробити ніс,тому як був довгий, з широкою переніссі і наростами на перенісся. Моніторила протягом року і Київ і Україну. Але в Києві операції про риносептопластике мінімум в 2 рази дорожче! Про цю клініку мені мигцем сказали якісь знайомі, ніби хтось був і сподобалося. Я відправила перший запит з фотографією ще рік тому мені відповіли без зволікання, розписали що як і за якою ціною буде робиться.але так як фінансів не було на той момент я вирішила перенести на пізніше:) І ось 2.09.2015 відправила заново той же запит,мені перерахували вартість зв'язку із змінами цін,і я зважилася! Призначили операцію швидко на 7.09 я привезла з собою аналізи за списком для операції(в Києві вони обійшлися 700грн). Відносини такого я скажу чесно я ще не бачила! Таксі на вокзал викликали з рецепції зустрічали і проводжали до машини! Чудова дівчина Марина і весь персонал називає тебе виключно Аліночка,сонечко і т. Д. Не в одній клініці Києва я ще такого не бачила вони просто пилинки здувають і без звичайно підтримують. В першу чергу сфотографирлвали мій ніс у всіх ракурсах, подивилися проконсультували, дізналися що я хочу пояснили як їх бачать... І зробили відразу компьюторный прогноз фото изминений прям майже в міліметрах, розповіли і разжавали:) що і як будуть робити, коротше підготували на 100%, і викликали санитарочку яка провела мене з речами в палату. Наркоз ввели прямо в палаті чудовий позитивний анастезіолог запитав у мене все по здоров'ю про препарати які приймаю і операції до того. Прокинулася я знову ж в палаті,не відчувала як переносили що тримали, просто поваяка на носі. Дуже порадувала чистота палат та й взагалі все по домашньому зручні ліжка,кольорове постільна білизна,чай,кава,цукор,чашки,холодильник санвузол в плитці з хорошою сантехнокой,мило душевна ну і конечнобольшая плазма! Медсестричка ночувала в сусідній палаті і забігалася завжди дізнатися про самопочуття. Ласкаві слова лилися рікою. На ранок у мене був поїзд по цьому мені першою дістали турунди з носа оглянули лікарі Ілля Юрійович і Микита Ілліч, знецінили що і як робити з гіпсовою пов'язкою, розповіли від тому як взагалі все буде про набряки і синці. Викликали мені таксі і провели.я залишилася задоволена на 200% не подумала б що може бути таке диво в Полтаві. Я думаю люди які були в клініці мене містять. Спасибі і низький уклін,хороших пацієнтів,вдалих операцій. І як то кажуть нехай руки не болять!!!!

Ольга

5 вересня 2015 р. 13:18
Відгук перекладено з російської мови автоматично
Відгук про послугу Пластика носу (ринопластика)

Минуло трохи більше року з моменту моєї ринопластики, і тепер я точно можу оцінити результат. Ну що сказати, я щаслива від того, що тепер в моєму житті немає комлекса з приводу форми мого носа. Тепер мій носик - моя радість) Хай живуть шапки! Окуляри різних форм і зачіски, які раніше не могла носити через великого носа. Хочу подякувати Іллю Юрійовича, Лесю Федорівну і Микиту Ілліча, по-перше: за проффессианализм і людяність, що часом так рідко сумісно в сфері медицини, а особливо хірургії, по друге: за те що ви, не дивлячись на колосальний досвід і знання Іллі Юрійовича, даєте можливість змінитися і бути щасливими за дууже доступні гроші. Багатьох мучить питання робити, або не робити ринопластику, якщо ви сумніваєтеся, домовтеся на консультацію, зробіть моделювання, адже все це безкоштовно. Впевнена, що після зустрічі з лікарями клініки у вас не залишиться питань. Особисто я зробила саме так. Мої дорогі лікарі, спасибі вам величезне і низький вам уклін! Міцного здоров'я вам бажаю і невичерпного натхнення! З величезною повагою Величко Ольга.

Марина

30 серпня 2015 р. 22:02
Відгук перекладено з російської мови автоматично
Відгук про послугу Пластика носу (ринопластика)

29 липня робила ринопластику у Слюсарева Іллі Юр'єва, результат перевершив всі очікування. Ніс повністю змінився, як і все обличчя в цілому, я стала дійсно красивою. Операція була складною, 5 серпня мені зняли гіпс а вже 9 серпня я з'явилася на банкеті серед друзів, ні синців, ні шрамів не залишилося. Я дуже задоволена роботою доктора, у нього дійсно золоті руки. Величезне спасибі доктору Микиті Іллічу, за пухкенькі губки, зовсім не боляче, а виглядають після підкачування суджидермом дуже спокусливо. Персонал в клініці дбайливий, чуйний і дуже уважний до своїх пацієнтів. Якщо ви ще сумніваєтеся робити Вам носик або не робити, робіть!

Ирина

18 серпня 2015 р. 15:26
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Я дуже і дуже вдячна клініці в цілому, і особисто Іллі Юрійовичу і Микиті Іллічу!Вдячна за те, що зробивши дві операції,я не просто задоволена результатом: я не знаю як підібрати слова,щоб всі хто читає і ще сумнівається - зважилися і приїхали саме до них!Найчастіше професіоналів шукають у столиці, - я знайшла їх саме у Полтаві!І хотіла б, щоб професіоналізм і талант цих людей здивував ще багатьох!

Татьяна

26 липня 2015 р. 23:33
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Хочу висловити величезну подяку всім співробітникам пластичної хірургії, особливо Микиту Ілліча, Іллю Юрійовича, і Лесю Федорівну,а також Лілію Петрівну за професійну роботу, щире добре ставлення!

Елена

15 червня 2015 р. 17:52
Відгук перекладено з російської мови автоматично
Відгук про послугу Пластика носу (ринопластика)

Хочу подякувати від усього серця Микиту Ілліча, Лесю Федорівну, Іллю Юрійовича і весь колектив клініки.За теплий прийом, турботу і те диво, що вони мені подарували.Моєму носику всього два тижні,але я його просто обожнюю))) він саме такий, як я хотіла.Спасибі вам всім величезне за те,що виконуєте мрії і за те,що ви всі такі чудові))))Якщо хто ще сумнівається робити чи ні, дуже раджу-робити!Доктора справжні художники,результат не розчарує,а дивитися на себе в дзеркало із задоволенням-це просто щастя.Завдяки цій клініці щасливих людей стає більше)))

Марина

7 березня 2015 р. 22:34
Відгук перекладено з російської мови автоматично
Відгук про послугу Пластика носу (ринопластика)

Хочу подякувати Іллю Юрійовича і весь персонал клініки за професіоналізм. Ніс був глобальною проблемою всього мого життя, і я дуже рада, що зважилася переробити його саме у вас. Носику всього місяць, і навіть крім значного набряку на кінчику - він вже виглядає чудово і радує мене по-максимуму. Вперше за 21 рік я щиро радію життю, весні, сонечку - і відображенню в дзеркалі. Комплекс вбивав у мені все бажання до життя, а тому, можу сміливо заявити, що ви просто врятували мене від депресії і зачатків дисморфофобії. Величезне вас спасибі, Ілля Юрійович! Я і оточуючі мене люди захоплюються вашим талантом.

Маргарита

31 грудня 2014 р. 00:12
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Дорогі мої Ілля Юрійович, Микита Ілліч, Леся Федорівна, Володимир Георгійович та ІГОР АЛІМОВИЧ! Шановні Лілія Петрівна, Вікторія та Світлана! Напередодні Нового 2015 року, дозвольте привітати вас всіх з наступаючим святом!!! Я від щирого серця бажаю, щоб вам жилося радісно і легко серед однодумців і друзів. Нехай самі улюблені і рідні люди завжди будуть поруч з вами, нехай вони будуть здорові і щасливі! Бажаю вам не втрачати бадьорості духу, в будь-якій ситуації зберігати віру і надію. Всього самого доброго, світлого, чистого вам! Нехай все задумане виповниться, а виповнилося не розчарує! Здоров'я вам, любові, радості, удачі ! Я дуже хочу, щоб кожен з вас в цю новорічну ніч встиг загадати те саме заповітне бажання, без виконання якого життя може втратити сенс. І щоб це бажання обов'язково виповнилося в Новому році! Маргарита (Одеса)