Україна, 36011, м.Полтава, проспект Першотравневий,9 +38 (0532) 56-02-11 +38 (093) 462 28 81 +38 (095) 688 25 07 +38 (097) 762 90 05

Залиште, будь ласка, Ваш відгук

Відгуки наших піцієнтів - сторінка 3

Наталья

2 травня 2018 р. 10:09
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Робила підтяжку нижніх дві третини обличчя півроку тому.Результатом дуже задоволена.Спасибі хірургам і всьому персоналу!!!Ви справжні чарівники!!

Надія

26 квітня 2018 р. 18:40
Відгук перекладено з російської мови автоматично
Відгук про послугу Пластика носу (ринопластика)

Добрий день, шановні Леся Федорівна, Ілья Юрієвич, Ігор Алімович та весь дружній коллектив вашої кліники в Полтаві! Хочу ще раз вам подякувати за професіоналізм та добре відношення! Завдяки вам, отримати бажане за такий короткий період - це просто чудо! Після операції почуватися гарно почала вже на другій неділі, ще через неділю зійшли всі синці, а результати через місяць зараз висилаю вам подивитися. Я порівнюю свої фотографії до... та після....- це така краса; і зрозуміло, яка праця зроблена. Ще щіро вам дякую добрі, милі люди! Я молюся Богу за Вас, Ілья Юрієвич, і за всіх хирургів взагалі, за всіх медичних працівників, тому, що ви робите, звісно допомагає якась вища благодать, хай так надалі і буде! Ви лікуєте нас, а наші ангели і всі святі вам в цьому допомагають! Ваші пацієнти думають про вас, та бажають тільки доброго, світлого, благополуччя, особистого здоровья, всього тільки найкращого! Ще хочу вас привітати з весною, яка вже "по-правді" нарешті прийшла і з наступаючими травневими святами!! З пошаною

Владимир

9 квітня 2018 р. 20:43
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Велике спасибі за професіоналізм і чуйне ставлення. Я живу з дитинства в Нідерландах і з весняного березневого Амстердама я потрапив в засніжену Полтаву. Такої зими (в кінці березня ще) я і не бачив з дитинства. Але завдяки доброму і уважному ставленню в клініці я відчував себе як вдома. Зазначу, що головною причиною вибору Полтави було те, що в попередній листуванні з клінікою( Олеся Федорівна) мені відразу була надана повна, детальна інформація що мені необхідно, і що мене чекає. Це відразу створило довіру і посилило бажання. Перший день після операції в клініці( найважливіший) персонал був такий уважний, що я такого ще ніколи не зустрічав. Полтава дуже миле, зручне і доброзичливе місто. Всім дуже раджу!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Анна

7 квітня 2018 р. 15:23
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Добрий день! Операція була 03.04.18 Хочу подякувати весь персонал клініки за увагу і турботу, Ви просто супер! Окреме величезне спасибі Іллі Юрійовичу,за те що здійснив мою мрію і зробив гарні вушка, у Вас дійсно"золоті руки" ще хочу подякувати мед.сестру Савченко Вікторію Павлівну, яка під час операції була поруч і підтримувала всіма можливими способами, розмовляли з нею про все, про що тільки можливо, Ви дивні люди! Я залишилася дуже задоволена! Спасибі вам величезне за збулася мрію!

Юлия

28 березня 2018 р. 13:35
Відгук перекладено з російської мови автоматично
Відгук про послугу Пластика носу (ринопластика)

Спасибі величезне!!! За Мій красивий носик: ) з повагою Юлія!

Надежда

27 березня 2018 р. 10:45
Відгук перекладено з російської мови автоматично
Відгук про послугу Пластика носу (ринопластика)

Я Надія, 14 березня була операція. Я Вам дуже вдячна! У Іллі Юрійовича в істину "золоті руки" і чудове вміння зробити таку роботу природною! Мене всі дізнаються, трохи замислюються деякі при зустрічі, що змінилося, але ніхто не запитав, чи була я в клініці і що робила. А це означає, що мені " йде " нововведення, виправили недоліки і як ніби так було завжди. Обличчя природне. Відчуваю себе прекрасно. Дихається добре. "підфарбовані" очі відійшли швидко. Передайте, будь ласка, мою преогромную подяку чудовому доктору Іллі Юрійовичу, всім лікарям, анестезіологу Ігорю Алімовичу (анестезія дуже легко переноситься, - спасибі!) і медперсоналу, які працювали наді мною! Я довго йшла до цієї операції, і більше, напевно, хвилювалася. Але все пройшло так легко і швидко, завдяки вам, і багато страхи і не задоволеності собою були втрачені. Ще раз висловлюю свою подяку і за психологічно м'який підхід до клієнтів. Тепер я буду звертатися тільки в вашу клініку і рекомендувати знайомим!

Елена

13 березня 2018 р. 19:47
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Вже минуло три роки після кругової підтяжки обличчя,блефаропластики і підтяжки шиї,результат відмінний, насолоджуюся роботою Іллі Юрійовича та Микити Ілліча! Величезне спасибі за професіоналізм, уважність і делікатність.У клініці створені прекрасні умови і працює душевний медперсонал. Скоро буду звертатися знову. Успіхів усім!

Наталья

25 лютого 2018 р. 10:06
Відгук перекладено з російської мови автоматично
Відгук про послугу Пластика носу (ринопластика)

Шановні, Ілля Юрійович та Микита Ілліч! Микита Ілліч, не вийшло з Вами попрощатися. Хотіла б сказати окреме спасибі за виконані операції, за Ваш індивідуальний підхід і турботу. Результатами задоволена. Дуже вдячна вам за все! Набряки ще гуляють, але вже стаю схожою на себе і мені дуже подобається те, що я бачу. Спасибі Вам за Вашу постійну увагу і турботу! Було дуже приємно з Вами познайомитися. Ілля Юрійович, велике спасибі, що підправили мій ніс. Тепер він виглядає ідеально з усіх ракурсів, не можу натішитися. Перебуваю ще в стадії реабілітації. Але те, що я бачу, мені дуже подобається. У Вас золоті руки, Ілля Юрійович! Дякую за високий професіоналізм і вашу роботу! Леся Федорівна, Вам за турботу і увагу! Хороших клієнтів, здоров'я і до нових зустрічей! 😊

Катя

1 лютого 2018 р. 12:08
Відгук перекладено з російської мови автоматично
Відгук про послугу Пластика носу (ринопластика)

Здрастуйте! Робила у вас носик 28.12, пройшов місяць після операції, я дуже задоволена результатом! Набряклість пройшла через півтора тижні як зняла фіксатор, зараз може є невелика, але в принципі я її не помічаю. настільки все природно натурально ніби все життя так ходила) Величезне спасибі Іллі Юрійовичу за його золоті руки, всім рекомендую, вже кілька людей просили номер клініки) фото не дуже якісні

Людмила

29 грудня 2017 р. 19:41
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Від душі вітаю вас з Новим Роком! Бажаю подальшого процвітання, вдосконалення, затребуваності, вдячних клієнтів! Бережіть свої золоті руки! Збережіть ваші добрі, відкриті серця!

Галина

22 грудня 2017 р. 15:32
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Здравствуйте, мої дорогі!!! ))) Моя груди - висилаю фото, просто похвалитися і ще раз сказати вам СПАСИБІ :)

Ольга

23 листопада 2017 р. 10:03
Відгук перекладено з російської мови автоматично
Відгук про послугу Пластика носу (ринопластика)

Привіт) Робила ринопластику .. Носику два тижні.. і він стає вже красивим! Ніздрі вирівнюються.. форма носа змінюється кожен день в кращу сторону! Мій носик мені вже подобається) Дякую))

Валентина

15 листопада 2017 р. 16:36
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Привіт шановні і дорогі вже для мене доктора, сьогодні Микита Ілліч зробив мені ін'єкції Радіесса в кути нижньої щелепи і підборіддя, результатом більш ніж задоволена!! Не намилуюся! Спасибі Вам величезне !Здоров'я вам всім і благополуччя!

Алена

12 листопада 2017 р. 11:51
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Здрастуйте дорогі мої доктора! Мене звуть Олена! Я вже кілька років є Вашим пацієнтом. Ви зробили мені блефаропластику нижніх і верхніх повік, булхорн, ліпофілінг особи, ментопластику, малярний ліфтинг а після малярного підтяжку середньої скроневої зони обличчя. Всім я дуже задоволена!

Ольга

7 листопада 2017 р. 23:40
Відгук перекладено з російської мови автоматично
Відгук про послугу Пластика носу (ринопластика)

Від щирого серця хочу подякувати вам і весь ваш колектив за якісно проведену операцію, а головне за чуйне і уважне ставлення та індивідуальний підхід до кожного пацієнта!!!! Фото були зроблені по закінченню 2-х місяців після операції. Результатом я дуже задоволена-ніс придбав остаточну форму, яка мені дуже подобається і дуже гармонійна з особою в цілому.