Україна, 36011, м.Полтава, проспект Першотравневий,9 +38 (044) 300 25 17 +38 (0532) 56 02 11 +38 (095) 688 25 07

Залиште, будь ласка, Ваш відгук

Відгуки наших піцієнтів

Татьяна

14 жовтня 2021 р. 19:29
Відгук перекладено з російської мови автоматично

І ще хочу хочу висловити окрему подяку Олесі Федорівні, а також всьому персоналу . Такого теплого прийому, підходу і уваги до кожного пацієнта немає ніде !!!!! Ви великі молодці !!!! Спасибі!!!!

Татьяна

14 жовтня 2021 р. 18:55
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Дорогий Ілля Юрійович!!!! Хочу висловити вам величезну подяку за мій новий носик і всі операції що я у вас робила !!!! Сказати що я задоволена-це нічого не сказати !!! Я просто щаслива від результату Вашої роботи !!!! Дякую за ваші золоті руки !!!!!! На всі 1000% рекомендую !!!!!!

Вадим

2 вересня 2021 р. 09:31
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Вітаю! Ви працюєте? Я у вас оперувався) велика подяка Іллі Юрійовичу, він змінив моє життя! 🙏🏻 Хочу до вас відправити мою подругу на підтяжку СМАС.

Наталья

28 квітня 2021 р. 19:06
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Зробила ринопластику. Місцевий наркоз. Було страшно. АЛЕ !!!!! Результат супер !!!!! Сьогодні зняли гіпс. Просто восторг !!! Хірург Слюсарев Ілля Юрійович чудовий лікар, і прекрасна людина, спасибі Вам велике !!!! Леся Федорівна, спасибі Вам за розуміння! Дівчата медсестри спасибі за турботу! Клініка відмінна! Працюють професіонали і дуже хороші люди !!!!

Ирина Маслова

18 лютого 2021 р. 22:50
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Вітаю, роблю процедури в цій клініці вже втретє, різної складності операціі.Довольна абсолютно всім, персоналом, сервісом, ставленням! Хірурги -Золота руки! Була у Микити Ілліча і в Іллі Юрійовича! І далі буду звертатися до цих фахівців!

Наталья

10 лютого 2021 р. 14:35
Відгук перекладено з російської мови автоматично

У червні проводила операцію трансконьктевальная блефаро і липофилинг у Іллі Юрійовича. Операція пройшла швидко під місцевим наркозом. На консультації мене доктор попередив, що за 2 місяці частину жиру засвоїтися, а частина розсмокчеться. Обличчя було супер. З ліпофілінга стало аристократичні і молодше. Частина жиру розсмокталася і до грудня вирішили повторити липофилинг. Проводив операцію вже Микита Ілліч. Все чудово. Уже минуло кілька місяців після цього. Результат мене влаштовує. Добре ставлення до пацієнтів і у лікарів і в іншого персоналу клініки. Йдуть на зустріч, уважні. Дякую!

Юлия

31 грудня 2020 р. 12:53
Відгук перекладено з російської мови автоматично

П'ять зірок від мене! Сказати, що я задоволена, значить нічого не сказати! Підтримку, яку я отримувала в клініці і після, була максимальною, на мій погляд. Я отримала відповіді на всі свої питання. А головне, всі операції пройшли відмінно. Буду рекомендувати їх в будь-який час! P.S. Хочу подякувати Микиту Ілліча за красу, яку він для мене зробив!

Натали

28 грудня 2020 р. 16:13
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Спасибі лікарям за операцію, дуже приємний колектив працює, з гарячим чаєм мене зустріли, все стерильно, кімната чиста, дали час відлежатися до поїзда, дізінфецировалі область операції, раджу.

Елена

2 вересня 2020 р. 19:14
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Хочу подякувати Іллю Юрійовича за мої щасливі і красиві очі і за додаткову красу яку ви для мене зробили! Мені дуже сподобалася ваша команда і клініка в цілому. Довго сумнівалася, думала, вибирала, Все ж вирішила зробити саме в Полтаві, зручно, розумна ціна, задоволені друзі які були клієнтами. Результатом задоволена на всі 100%. Для кого буде корисний мій відгук, буду дуже рада. Всім прекрасних результатів!

Светлана

13 травня 2020 р. 09:32
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Хочу подякувати чарівникам клініки! Всіх, всіх, всіх! Починаючи з Лесі Федорівни, (з неї почалося моє знайомство з центром) Іллі Юрійовича, Микити Ілліча і всього персоналу. 23.12.2019. робила комплексну операцію. Результатом залишилася задоволена. Тільки кожен раз дивлячись в дзеркало, а тепер я частіше в нього дивлюся, у мене трохи присутній страх, що що раптом зникне той результат, який я бачу. Так мені все подобається і я задоволена, що виправдалися всі мої очікування . Спасибі вам за ваші золоті руки, чуйні серця !

Оксана

23 березня 2020 р. 09:28
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Забула подякувати за операцію і ваше постійне консультування ! Все відмінно зажило, я дуже задоволена що вибрала Вашу клініку! Груди виглядає природно, рубці стягнулися, видно поки що але це справа часу. Можу носити ліфчики і проблем як було раніше у виборі бюстгальтера не виникає взагалі, не потрібні ніякі пушапи. Трошки турбує чутливість сосків але я думаю це перед місячними, оскільки це почуття виникло вперше за ці місяці і наклалися на той період коли повинен наступити менструальний цикл. Згадую як я сумнівалася з приводу операції і думала чи варто її робити взагалі то зараз скажу якби повернути час назад я б без сумнівів пішла б на цей крок. Я щиро вдячна вам ! 😇

Лидия

16 березня 2020 р. 11:17
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Добридень! Висилаю фото після операції. Я розумію, що результат ще не остаточний і ніс буде міняти форму з часом. Ліва ніздря трохи опущена і мене цікавить наявність маленької горбинки. Вона так і залишиться? Дуже вдячна всьому персоналу і величезне спасибі Іллі Юрійовичу, що виконав мою мрію. Носик мені дуже подобається і тішить мене.

Валентина

5 березня 2020 р. 15:04
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Доброго дня всім, сьогодні зробили мені ОП на носик, хотіла-б показати що було до і як зараз .., але не зрозумію як тут можна фото виложіть..Могу сказати лише одне, золоті руки талановитого хірурга роблять чудеса! Як же я, Вас люблю і поважаю! Ви неймовірні талант Ілля Юрійович! І окремо спасибі решті всьому персоналу цієї клініки! Тут працюють професіонали з великої літери! Здоров'я Вам і процвітання!

Наталія

18 лютого 2020 р. 12:37
Відгук перекладено з російської мови автоматично

31.11.2019 робила кругову підтяжку обличчя, мені 61 рік, боялася дуже, хочу сказати чесне-чесне слово-все пройшло на "відмінно". Робота пластичних хірургів Слюсарева Іллі Юрійовича і Микити Ілліча, анестезіолога Ігоря Алимович, окреме огромадное спасибі Лілії Петрівні, і звичайно, за допомогу Слюсарева Лесі Федорівні. Ці люди-просто КОМАНДА !!! Справжніх професіоналів !!! і Чудові дівчинки на ресепшене. Залишилася дуже довольна.Теперь моя подруга з Європи приїде по міом следам.Еще раз спасибо !!!

Виктория

28 січня 2020 р. 15:09
Відгук перекладено з російської мови автоматично
Відгук про послугу Ліпосакція обличчя та шиї

Дуже рекомендую клініку, Микиту Ілліча, як доброго, чуйного і майстра своєї справи !!! Залишилася дуже задоволена, прекрасне ставлення всього персоналу клініки, анестезіолог ну просто чудовий, налаштує вас на позитив, прекрасний вихід з наркозу і подальший догляд медсестер залишив тільки теплі враження. Спасибі вам всім величезне за працю, за повагу до пацієнта і любов до професії! Приїхала дуже здалеку і ні крапельки не пошкодувала. Бажаю вам успіхів, процвітання і чуйних пацієнтів!