Україна, 36011, м.Полтава, проспект Першотравневий,9 +38 (0532) 56 02 11 +38 (095) 688 25 07

Залиште, будь ласка, Ваш відгук

Відгуки наших піцієнтів

Светлана

20 лютого 2022 р. 22:11
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Пройшла онлайн-огляд, призначили дату операції. За день приїхала до Полтави, здала аналізи, наступного дня прийшла на операцію. Огляд наживо. Робили під місцевою анестезією, я так і планувала. Все добре пройшло. Уважний та ввічливий персонал. Пройшло 2 місяці, результат уже відмінний. Хоча до закінчення реабілітації ще 2 місяці. Обов'язково повернуся туди зробити ринопластику

Мила

13 січня 2022 р. 17:07
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Хочу від щирого серця подякувати Микиті Іллічу за чудову роботу. Велике спасибі всім працівникам клініки за чуйність таке ставлення дорогого варте.

Юлія

26 листопада 2021 р. 16:49
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Дуже вдячна Ільї Юрійовичу! Результат супер! Лікар від Бога, і людина дуже хороша! Також велике дякую персоналу, привітливі та турботливі!

Владимир

12 листопада 2021 р. 19:32
Відгук перекладено з російської мови автоматично

вже вдруге користувався послугами клініки, що спеціально приїжджаю з Нідерландів. Скажу прямо, почуття, як додому потрапив, настільки все професійно, з повагою та якістю. Все перевершило, мої найсміливіші очікування! Лікар Микита просто висхідна зірка у своїй справі. Все на найвищому рівні. Окреме спасибі мед сестрі Світлані, після операції її допомога і душевність була така необхідна і її підтримка і професіоналізм мені дуже допомогли! Дякуємо вашому дружному та професійному колективу та успіхам у вашій роботі. Всім дуже раджу, повірте, я з багатьма клініками контактував, нічого подібного не було в сенсі особистої участі, уваги. враження і професійності. Клініки Києва це було просто як конвеєр, багато хто навіть не реагував. Про персональну увагу і не йшлося! Для іногорадніх, як я- Полтава чудове доброзичливе місто! Він залишився у моїй душі назавжди

Татьяна

14 жовтня 2021 р. 19:29
Відгук перекладено з російської мови автоматично

І ще хочу хочу висловити окрему подяку Олесі Федорівні, а також всьому персоналу . Такого теплого прийому, підходу і уваги до кожного пацієнта немає ніде !!!!! Ви великі молодці !!!! Спасибі!!!!

Татьяна

14 жовтня 2021 р. 18:55
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Дорогий Ілля Юрійович!!!! Хочу висловити вам величезну подяку за мій новий носик і всі операції що я у вас робила !!!! Сказати що я задоволена-це нічого не сказати !!! Я просто щаслива від результату Вашої роботи !!!! Дякую за ваші золоті руки !!!!!! На всі 1000% рекомендую !!!!!!

Вадим

2 вересня 2021 р. 09:31
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Вітаю! Ви працюєте? Я у вас оперувався) велика подяка Іллі Юрійовичу, він змінив моє життя! 🙏🏻 Хочу до вас відправити мою подругу на підтяжку СМАС.

Наталья

28 квітня 2021 р. 19:06
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Зробила ринопластику. Місцевий наркоз. Було страшно. АЛЕ !!!!! Результат супер !!!!! Сьогодні зняли гіпс. Просто восторг !!! Хірург Слюсарев Ілля Юрійович чудовий лікар, і прекрасна людина, спасибі Вам велике !!!! Леся Федорівна, спасибі Вам за розуміння! Дівчата медсестри спасибі за турботу! Клініка відмінна! Працюють професіонали і дуже хороші люди !!!!

Ирина Маслова

18 лютого 2021 р. 22:50
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Вітаю, роблю процедури в цій клініці вже втретє, різної складності операціі.Довольна абсолютно всім, персоналом, сервісом, ставленням! Хірурги -Золота руки! Була у Микити Ілліча і в Іллі Юрійовича! І далі буду звертатися до цих фахівців!

Наталья

10 лютого 2021 р. 14:35
Відгук перекладено з російської мови автоматично

У червні проводила операцію трансконьктевальная блефаро і липофилинг у Іллі Юрійовича. Операція пройшла швидко під місцевим наркозом. На консультації мене доктор попередив, що за 2 місяці частину жиру засвоїтися, а частина розсмокчеться. Обличчя було супер. З ліпофілінга стало аристократичні і молодше. Частина жиру розсмокталася і до грудня вирішили повторити липофилинг. Проводив операцію вже Микита Ілліч. Все чудово. Уже минуло кілька місяців після цього. Результат мене влаштовує. Добре ставлення до пацієнтів і у лікарів і в іншого персоналу клініки. Йдуть на зустріч, уважні. Дякую!

Юлия

31 грудня 2020 р. 12:53
Відгук перекладено з російської мови автоматично

П'ять зірок від мене! Сказати, що я задоволена, значить нічого не сказати! Підтримку, яку я отримувала в клініці і після, була максимальною, на мій погляд. Я отримала відповіді на всі свої питання. А головне, всі операції пройшли відмінно. Буду рекомендувати їх в будь-який час! P.S. Хочу подякувати Микиту Ілліча за красу, яку він для мене зробив!

Натали

28 грудня 2020 р. 16:13
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Спасибі лікарям за операцію, дуже приємний колектив працює, з гарячим чаєм мене зустріли, все стерильно, кімната чиста, дали час відлежатися до поїзда, дізінфецировалі область операції, раджу.

Елена

2 вересня 2020 р. 19:14
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Хочу подякувати Іллю Юрійовича за мої щасливі і красиві очі і за додаткову красу яку ви для мене зробили! Мені дуже сподобалася ваша команда і клініка в цілому. Довго сумнівалася, думала, вибирала, Все ж вирішила зробити саме в Полтаві, зручно, розумна ціна, задоволені друзі які були клієнтами. Результатом задоволена на всі 100%. Для кого буде корисний мій відгук, буду дуже рада. Всім прекрасних результатів!

Светлана

13 травня 2020 р. 09:32
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Хочу подякувати чарівникам клініки! Всіх, всіх, всіх! Починаючи з Лесі Федорівни, (з неї почалося моє знайомство з центром) Іллі Юрійовича, Микити Ілліча і всього персоналу. 23.12.2019. робила комплексну операцію. Результатом залишилася задоволена. Тільки кожен раз дивлячись в дзеркало, а тепер я частіше в нього дивлюся, у мене трохи присутній страх, що що раптом зникне той результат, який я бачу. Так мені все подобається і я задоволена, що виправдалися всі мої очікування . Спасибі вам за ваші золоті руки, чуйні серця !

Оксана

23 березня 2020 р. 09:28
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Забула подякувати за операцію і ваше постійне консультування ! Все відмінно зажило, я дуже задоволена що вибрала Вашу клініку! Груди виглядає природно, рубці стягнулися, видно поки що але це справа часу. Можу носити ліфчики і проблем як було раніше у виборі бюстгальтера не виникає взагалі, не потрібні ніякі пушапи. Трошки турбує чутливість сосків але я думаю це перед місячними, оскільки це почуття виникло вперше за ці місяці і наклалися на той період коли повинен наступити менструальний цикл. Згадую як я сумнівалася з приводу операції і думала чи варто її робити взагалі то зараз скажу якби повернути час назад я б без сумнівів пішла б на цей крок. Я щиро вдячна вам ! 😇