Україна, 36011, м.Полтава, проспект Першотравневий,9 +38 (0532) 56-02-11 +38 (095) 688 25 07

Залиште, будь ласка, Ваш відгук

Відгуки наших піцієнтів

Светлана

13 травня 2020 р. 09:32
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Хочу подякувати чарівникам клініки! Всіх, всіх, всіх! Починаючи з Лесі Федорівни, (з неї почалося моє знайомство з центром) Іллі Юрійовича, Микити Ілліча і всього персоналу. 23.12.2019. робила комплексну операцію. Результатом залишилася задоволена. Тільки кожен раз дивлячись в дзеркало, а тепер я частіше в нього дивлюся, у мене трохи присутній страх, що що раптом зникне той результат, який я бачу. Так мені все подобається і я задоволена, що виправдалися всі мої очікування . Спасибі вам за ваші золоті руки, чуйні серця !

Оксана

23 березня 2020 р. 09:28
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Забула подякувати за операцію і ваше постійне консультування ! Все відмінно зажило, я дуже задоволена що вибрала Вашу клініку! Груди виглядає природно, рубці стягнулися, видно поки що але це справа часу. Можу носити ліфчики і проблем як було раніше у виборі бюстгальтера не виникає взагалі, не потрібні ніякі пушапи. Трошки турбує чутливість сосків але я думаю це перед місячними, оскільки це почуття виникло вперше за ці місяці і наклалися на той період коли повинен наступити менструальний цикл. Згадую як я сумнівалася з приводу операції і думала чи варто її робити взагалі то зараз скажу якби повернути час назад я б без сумнівів пішла б на цей крок. Я щиро вдячна вам ! 😇

Лидия

16 березня 2020 р. 11:17
Відгук перекладено з російської мови автоматично
Відгук про послугу Пластика носу (ринопластика)

Добридень! Висилаю фото після операції. Я розумію, що результат ще не остаточний і ніс буде міняти форму з часом. Ліва ніздря трохи опущена і мене цікавить наявність маленької горбинки. Вона так і залишиться? Дуже вдячна всьому персоналу і величезне спасибі Іллі Юрійовичу, що виконав мою мрію. Носик мені дуже подобається і тішить мене.

Валентина

5 березня 2020 р. 15:04
Відгук перекладено з російської мови автоматично
Відгук про послугу Пластика носу (ринопластика)

Доброго дня всім, сьогодні зробили мені ОП на носик, хотіла-б показати що було до і як зараз .., але не зрозумію як тут можна фото виложіть..Могу сказати лише одне, золоті руки талановитого хірурга роблять чудеса! Як же я, Вас люблю і поважаю! Ви неймовірні талант Ілля Юрійович! І окремо спасибі решті всьому персоналу цієї клініки! Тут працюють професіонали з великої літери! Здоров'я Вам і процвітання!

Наталія

18 лютого 2020 р. 12:37
Відгук перекладено з російської мови автоматично

31.11.2019 робила кругову підтяжку обличчя, мені 61 рік, боялася дуже, хочу сказати чесне-чесне слово-все пройшло на "відмінно". Робота пластичних хірургів Слюсарева Іллі Юрійовича і Микити Ілліча, анестезіолога Ігоря Алимович, окреме огромадное спасибі Лілії Петрівні, і звичайно, за допомогу Слюсарева Лесі Федорівні. Ці люди-просто КОМАНДА !!! Справжніх професіоналів !!! і Чудові дівчинки на ресепшене. Залишилася дуже довольна.Теперь моя подруга з Європи приїде по міом следам.Еще раз спасибо !!!

Виктория

28 січня 2020 р. 15:09
Відгук перекладено з російської мови автоматично
Відгук про послугу Ліпосакція обличчя та шиї

Дуже рекомендую клініку, Микиту Ілліча, як доброго, чуйного і майстра своєї справи !!! Залишилася дуже задоволена, прекрасне ставлення всього персоналу клініки, анестезіолог ну просто чудовий, налаштує вас на позитив, прекрасний вихід з наркозу і подальший догляд медсестер залишив тільки теплі враження. Спасибі вам всім величезне за працю, за повагу до пацієнта і любов до професії! Приїхала дуже здалеку і ні крапельки не пошкодувала. Бажаю вам успіхів, процвітання і чуйних пацієнтів!

Светлана Херсон

6 січня 2020 р. 21:21
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Добрий вечір. Вітаю зі святом колектив клініки! Хочу висловити величезну подяку Микиті Іллічу. Велике дякую ви дійсно ЛІКАР ВІД БОГА! Весь колектив уважний, чуйний. Всіх Вам добрий!

Ирина

23 жовтня 2019 р. 22:25
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Вітаємо! Дуже довго шукала клініку, знайшла за відгуками! Я не пошкодувала, Ілля Юрійович майстер своєї справи, в цілому обстановка як вдома! Я вдячна всім співробітникам за чуйність і розуміння! Раджу всім, після мене поїхали три знайомі, в захваті! Дякую вам за таку красу, ви вселяєте жінкам упевненість!

Татьяна

9 жовтня 2019 р. 13:03
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Добрий день, Ілля Юрійович і весь Ваш "шалено чуйний" колектив! Ви всі чудові! Мені було дуже приємно перебувати в стінах Вашої клініки! Але є одне маленьке побажання, якщо це можливо, брати біоматеріал (обл живота у мене), до початку операції, оскільки ця процедура мене напружувала і відволікала під час операції більше, ніж сама операція (блефаропластика). Не ображайтеся будь ласка, можливо моє побажання буде комусь корисно! Я Вам дуже вдячна за Ваші золоті руки! Удачі,здоров'я і процвітання всім вам!!!

Светлана

13 вересня 2019 р. 13:51
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Груди бомба ... подобається дуже спасібі🥰🥰🥰🥰

Алла

16 липня 2019 р. 15:30
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Добрий день! Спочатку, хотіла б подякувати Вам, за мій новий вигляд. Дуже задоволена проведеною ринопластикою і блефаропластикою Звертаюся з такого питання: можна зробити невелику ліпосакцію нижньої третини обличчя. Ще раз велике спасибі за все!

Яна

8 липня 2019 р. 11:47
Відгук перекладено з російської мови автоматично

У Вас золоті ручки!

Татьяна

24 червня 2019 р. 12:51
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Здравствуйте шановні лікарі!!! Поспішаю поділиться своїми новинами !!) Груди стали однакового розміру, взагалі не болять. Шви стають м'якше. Я дуже-дуже рада що нарешті-то у мене є груди, та ще які!!! Спасибі вам величезне за вашу працю!!!! З повагою ваша щаслива грудаста пацієнтка!)))

Щирий пацієнт

11 червня 2019 р. 13:37
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Люба Лесю Федорівно, сподівався Вам ще раз вживо подякувати за все, але через проблематику транспорту мав сьогодні вирушити до Києва трохи раніше. Вам, пану Іллі, Микиті та решті персоналу висловлюю мою щиросердечну вдячність ❤️ Хай Вам усім сприяє Всесвіт! Я вже у дорозі. Як буде нагода, можемо завтра зранку коротенько почутися, щоб ще більше додати позитиви один одному і змотивувати один одного зі словами до ще більших звершень, ще більших життєвих успіхів у супроводі любови, гармонії та добробуту. З найсвітлішими побажаннями!

Вика

7 червня 2019 р. 16:43
Відгук перекладено з російської мови автоматично
Відгук про послугу Пластика носу (ринопластика)

Добрий день ! Відправляю Вам фото через місяць після операції Відчуваю себе чудово, носик іноді закладає, але це не так страшно я думаю А ось набряк на кінчику по -, як і раніше є, я його помічаю, хоча оточуючим його не видно 😊 Як довго він буде триматися? А взагалі мені все дуже подобається, я Вам дуже благородна! Спасибі величезне за те що творите красу і даруєте людям радість!