Україна, 36011, м.Полтава, проспект Першотравневий,9 +38 (0532) 56-02-11 +38 (093) 462 28 81 +38 (095) 688 25 07 +38 (097) 762 90 05

Залиште, будь ласка, Ваш відгук

Відгуки наших піцієнтів

Ирина

23 жовтня 2019 р. 22:25
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Вітаємо! Дуже довго шукала клініку, знайшла за відгуками! Я не пошкодувала, Ілля Юрійович майстер своєї справи, в цілому обстановка як вдома! Я вдячна всім співробітникам за чуйність і розуміння! Раджу всім, після мене поїхали три знайомі, в захваті! Дякую вам за таку красу, ви вселяєте жінкам упевненість!

Татьяна

9 жовтня 2019 р. 13:03
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Добрий день, Ілля Юрійович і весь Ваш "шалено чуйний" колектив! Ви всі чудові! Мені було дуже приємно перебувати в стінах Вашої клініки! Але є одне маленьке побажання, якщо це можливо, брати біоматеріал (обл живота у мене), до початку операції, оскільки ця процедура мене напружувала і відволікала під час операції більше, ніж сама операція (блефаропластика). Не ображайтеся будь ласка, можливо моє побажання буде комусь корисно! Я Вам дуже вдячна за Ваші золоті руки! Удачі,здоров'я і процвітання всім вам!!!

Светлана

13 вересня 2019 р. 13:51
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Груди бомба ... подобається дуже спасібі🥰🥰🥰🥰

Алла

16 липня 2019 р. 15:30
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Добрий день! Спочатку, хотіла б подякувати Вам, за мій новий вигляд. Дуже задоволена проведеною ринопластикою і блефаропластикою Звертаюся з такого питання: можна зробити невелику ліпосакцію нижньої третини обличчя. Ще раз велике спасибі за все!

Яна

8 липня 2019 р. 11:47
Відгук перекладено з російської мови автоматично

У Вас золоті ручки!

Татьяна

24 червня 2019 р. 12:51
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Здравствуйте шановні лікарі!!! Поспішаю поділиться своїми новинами !!) Груди стали однакового розміру, взагалі не болять. Шви стають м'якше. Я дуже-дуже рада що нарешті-то у мене є груди, та ще які!!! Спасибі вам величезне за вашу працю!!!! З повагою ваша щаслива грудаста пацієнтка!)))

Щирий пацієнт

11 червня 2019 р. 13:37
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Люба Лесю Федорівно, сподівався Вам ще раз вживо подякувати за все, але через проблематику транспорту мав сьогодні вирушити до Києва трохи раніше. Вам, пану Іллі, Микиті та решті персоналу висловлюю мою щиросердечну вдячність ❤️ Хай Вам усім сприяє Всесвіт! Я вже у дорозі. Як буде нагода, можемо завтра зранку коротенько почутися, щоб ще більше додати позитиви один одному і змотивувати один одного зі словами до ще більших звершень, ще більших життєвих успіхів у супроводі любови, гармонії та добробуту. З найсвітлішими побажаннями!

Вика

7 червня 2019 р. 16:43
Відгук перекладено з російської мови автоматично
Відгук про послугу Пластика носу (ринопластика)

Добрий день ! Відправляю Вам фото через місяць після операції Відчуваю себе чудово, носик іноді закладає, але це не так страшно я думаю А ось набряк на кінчику по -, як і раніше є, я його помічаю, хоча оточуючим його не видно 😊 Як довго він буде триматися? А взагалі мені все дуже подобається, я Вам дуже благородна! Спасибі величезне за те що творите красу і даруєте людям радість!

Алина

16 травня 2019 р. 13:10
Відгук перекладено з російської мови автоматично
Відгук про послугу Пластика носу (ринопластика)

Добрий день. Робила ринопластику місяць тому. Результатом дуже задоволена. З мого хобота, зробили акуратний носик, який мені підходить. Операція пройшла безболісно. Велика подяка доктору Іллі Юрійовичу, справжнього професіонала і хорошій людині. Так само помічниці Лілі, дуже турботлива і добра жінка, яка мені допомагала після операції. Клініка красива, стильна і чиста. Спасибі вам за все. Моя мрія здійснилась. І я тепер почуваюся впевненою і симпатичною людиною. Процвітання Вашій клініці, здоров'я всім фахівцям і багато клієнтів.

Elena

15 травня 2019 р. 11:24
Відгук перекладено з російської мови автоматично
Відгук про послугу Пластика носу (ринопластика)

Добрий день, Леся Федорівна, пишу Вам через три тижні після корекції .. носа. У мене все ок!! Передайте ще раз велике спасибі Іллі Юрійовичу !!!! і Микиті Ілліч, липофилинг то що треба!

Татьяна

26 квітня 2019 р. 07:14
Відгук перекладено з російської мови автоматично

У минулому році робила блефаропластику верхніх повік. Дуже задоволена результатом !!! Дякую! Все зажило відмінно, ніяких слідів від операції не залишилося!

Monika

25 квітня 2019 р. 11:44
Відгук перекладено з російської мови автоматично
Відгук про послугу Пластика носу (ринопластика)

Я задоволена послугами, які мені надавали під час моєї пластичної операції в клініці. Після операції на носi, за мною дуже добре доглядали за мною. Команда лікарів, яку очолює доктор Слюсарев Ілля Юрійович і Слюсарев Микита Iллiча, вражає. Вони детально пояснювали весь процес. Співробітники спеціального призначення та медсестри також були добрими та корисними. Я дуже вдячна їм і дуже задоволена послугою, яку я отримала. Я втілила свою мрію. Дякую всім лікарям, співробітникам і адміністратору клiнiки!

Юлия

16 квітня 2019 р. 08:28
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Добрий ранок! Минуло 5 днів після операції. Вушка просто супер. 👍 Так, трохи опухле вухо де була яма. А так..не натішиться просто. 😉 Леся Федорівна, передайте Іллі Юрійовичу величезне спасибі від мене. Я його просто обожнюю !!! 🤗

Руслана

4 квітня 2019 р. 10:14
Відгук перекладено з російської мови автоматично
Відгук про послугу Видалення родимок - невусів

Добрий день, хочу подякувати клініку, лікарів які брали участь і видалили 4ре родимки, 2вi з них на обличчі, інші дві під бюстгальтером. Дуже боялася видаляти, ніяк не могла зважитися, але після тривалих пошуків клініки видалила і не пошкодувала, дуже задоволена результатом !! Все зажило красиво і більше турбує мене)) За бюстгальтер більше не зачіпається нічого, зникли ці неприємні відчуття. А на обличчі більше немає тих некрасивих родимок, тепер кожен раз дивлюся в дзеркало з усмішкою) Дякую Вам величезне, ви творите чудеса;)

Елена

20 березня 2019 р. 15:21
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Добрий день !!! Хотіла б поділитися своїм враженням про Клініку !!! Все на вищому рівні.Прекрасний лікар Ілля Юрійович, мед персонал дуже хороший !!! Спочатку як і всіх страх перед операцією, але атмосфера розуміння, турбота, це прекрасно !! ! Палати затишні, чисті.Я дуже задоволена що вибрала саме цю Клініку і цього чудесного доктора. Оперовалась 22 лютого, результатом дуже задоволена))). Всім рекомендую хто хоче стати ще красивіше, саме тут ваші мрії здійсняться)))) ще раз спасибоооо 💐💐💐💐💐