Україна, 36011, м.Полтава, проспект Першотравневий,9 +38 (0532) 56-02-11 +38 (093) 462 28 81 +38 (095) 688 25 07 +38 (097) 762 90 05

Наші акціі
Залиште, будь ласка, Ваш відгук

Відгуки наших піцієнтів

Наталія

18 лютого 2020 р. 12:37
Відгук перекладено з російської мови автоматично

31.11.2019 робила кругову підтяжку обличчя, мені 61 рік, боялася дуже, хочу сказати чесне-чесне слово-все пройшло на "відмінно". Робота пластичних хірургів Слюсарева Іллі Юрійовича і Микити Ілліча, анестезіолога Ігоря Алимович, окреме огромадное спасибі Лілії Петрівні, і звичайно, за допомогу Слюсарева Лесі Федорівні. Ці люди-просто КОМАНДА !!! Справжніх професіоналів !!! і Чудові дівчинки на ресепшене. Залишилася дуже довольна.Теперь моя подруга з Європи приїде по міом следам.Еще раз спасибо !!!

Виктория

28 січня 2020 р. 15:09
Відгук перекладено з російської мови автоматично
Відгук про послугу Ліпосакція обличчя та шиї

Дуже рекомендую клініку, Микиту Ілліча, як доброго, чуйного і майстра своєї справи !!! Залишилася дуже задоволена, прекрасне ставлення всього персоналу клініки, анестезіолог ну просто чудовий, налаштує вас на позитив, прекрасний вихід з наркозу і подальший догляд медсестер залишив тільки теплі враження. Спасибі вам всім величезне за працю, за повагу до пацієнта і любов до професії! Приїхала дуже здалеку і ні крапельки не пошкодувала. Бажаю вам успіхів, процвітання і чуйних пацієнтів!

Светлана Херсон

6 січня 2020 р. 21:21
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Добрий вечір. Вітаю зі святом колектив клініки! Хочу висловити величезну подяку Микиті Іллічу. Велике дякую ви дійсно ЛІКАР ВІД БОГА! Весь колектив уважний, чуйний. Всіх Вам добрий!

Ирина

23 жовтня 2019 р. 22:25
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Вітаємо! Дуже довго шукала клініку, знайшла за відгуками! Я не пошкодувала, Ілля Юрійович майстер своєї справи, в цілому обстановка як вдома! Я вдячна всім співробітникам за чуйність і розуміння! Раджу всім, після мене поїхали три знайомі, в захваті! Дякую вам за таку красу, ви вселяєте жінкам упевненість!

Татьяна

9 жовтня 2019 р. 13:03
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Добрий день, Ілля Юрійович і весь Ваш "шалено чуйний" колектив! Ви всі чудові! Мені було дуже приємно перебувати в стінах Вашої клініки! Але є одне маленьке побажання, якщо це можливо, брати біоматеріал (обл живота у мене), до початку операції, оскільки ця процедура мене напружувала і відволікала під час операції більше, ніж сама операція (блефаропластика). Не ображайтеся будь ласка, можливо моє побажання буде комусь корисно! Я Вам дуже вдячна за Ваші золоті руки! Удачі,здоров'я і процвітання всім вам!!!

Светлана

13 вересня 2019 р. 13:51
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Груди бомба ... подобається дуже спасібі🥰🥰🥰🥰

Алла

16 липня 2019 р. 15:30
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Добрий день! Спочатку, хотіла б подякувати Вам, за мій новий вигляд. Дуже задоволена проведеною ринопластикою і блефаропластикою Звертаюся з такого питання: можна зробити невелику ліпосакцію нижньої третини обличчя. Ще раз велике спасибі за все!

Яна

8 липня 2019 р. 11:47
Відгук перекладено з російської мови автоматично

У Вас золоті ручки!

Татьяна

24 червня 2019 р. 12:51
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Здравствуйте шановні лікарі!!! Поспішаю поділиться своїми новинами !!) Груди стали однакового розміру, взагалі не болять. Шви стають м'якше. Я дуже-дуже рада що нарешті-то у мене є груди, та ще які!!! Спасибі вам величезне за вашу працю!!!! З повагою ваша щаслива грудаста пацієнтка!)))

Щирий пацієнт

11 червня 2019 р. 13:37
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Люба Лесю Федорівно, сподівався Вам ще раз вживо подякувати за все, але через проблематику транспорту мав сьогодні вирушити до Києва трохи раніше. Вам, пану Іллі, Микиті та решті персоналу висловлюю мою щиросердечну вдячність ❤️ Хай Вам усім сприяє Всесвіт! Я вже у дорозі. Як буде нагода, можемо завтра зранку коротенько почутися, щоб ще більше додати позитиви один одному і змотивувати один одного зі словами до ще більших звершень, ще більших життєвих успіхів у супроводі любови, гармонії та добробуту. З найсвітлішими побажаннями!

Вика

7 червня 2019 р. 16:43
Відгук перекладено з російської мови автоматично
Відгук про послугу Пластика носу (ринопластика)

Добрий день ! Відправляю Вам фото через місяць після операції Відчуваю себе чудово, носик іноді закладає, але це не так страшно я думаю А ось набряк на кінчику по -, як і раніше є, я його помічаю, хоча оточуючим його не видно 😊 Як довго він буде триматися? А взагалі мені все дуже подобається, я Вам дуже благородна! Спасибі величезне за те що творите красу і даруєте людям радість!

Алина

16 травня 2019 р. 13:10
Відгук перекладено з російської мови автоматично
Відгук про послугу Пластика носу (ринопластика)

Добрий день. Робила ринопластику місяць тому. Результатом дуже задоволена. З мого хобота, зробили акуратний носик, який мені підходить. Операція пройшла безболісно. Велика подяка доктору Іллі Юрійовичу, справжнього професіонала і хорошій людині. Так само помічниці Лілі, дуже турботлива і добра жінка, яка мені допомагала після операції. Клініка красива, стильна і чиста. Спасибі вам за все. Моя мрія здійснилась. І я тепер почуваюся впевненою і симпатичною людиною. Процвітання Вашій клініці, здоров'я всім фахівцям і багато клієнтів.

Elena

15 травня 2019 р. 11:24
Відгук перекладено з російської мови автоматично
Відгук про послугу Пластика носу (ринопластика)

Добрий день, Леся Федорівна, пишу Вам через три тижні після корекції .. носа. У мене все ок!! Передайте ще раз велике спасибі Іллі Юрійовичу !!!! і Микиті Ілліч, липофилинг то що треба!

Татьяна

26 квітня 2019 р. 07:14
Відгук перекладено з російської мови автоматично

У минулому році робила блефаропластику верхніх повік. Дуже задоволена результатом !!! Дякую! Все зажило відмінно, ніяких слідів від операції не залишилося!

Monika

25 квітня 2019 р. 11:44
Відгук перекладено з російської мови автоматично
Відгук про послугу Пластика носу (ринопластика)

Я задоволена послугами, які мені надавали під час моєї пластичної операції в клініці. Після операції на носi, за мною дуже добре доглядали за мною. Команда лікарів, яку очолює доктор Слюсарев Ілля Юрійович і Слюсарев Микита Iллiча, вражає. Вони детально пояснювали весь процес. Співробітники спеціального призначення та медсестри також були добрими та корисними. Я дуже вдячна їм і дуже задоволена послугою, яку я отримала. Я втілила свою мрію. Дякую всім лікарям, співробітникам і адміністратору клiнiки!