Україна, 36011, м.Полтава, проспект Першотравневий,9 +38 (0532) 56-02-11 +38 (093) 462 28 81 +38 (095) 688 25 07 +38 (097) 762 90 05

Залиште, будь ласка, Ваш відгук

Відгуки наших піцієнтів - сторінка 9

Анатолий

21 жовтня 2014 р. 20:44
Відгук перекладено з російської мови автоматично
Відгук про послугу Пластика носу (ринопластика)

Велике спасибі Іллі Юрійовичу,робив у Вас ринопластику в комбінації з підборіддям,минуло півроку ніс СУПЕР КЛАС,результатом дуже задоволений,всім раджу.

Маргарита

13 серпня 2014 р. 12:26
Відгук перекладено з російської мови автоматично
Відгук про послугу Ультразвукова ліпосакція

Здрастуйте, шановні, а тепер ще й дозвольте називати вас всіх – дорогі моєму серцю - Ілля Юрійович, Микита Ілліч і Леся Федорівна! Хочу подякувати Вам за те, що ви для мене зробили. Напевно, вам це складно уявити, але запевняю вас, що ви не просто зробили ліпосакцію: ви подарували мені в прямому сенсі нове життя! Це не гучні слова, це та радість, якою я ділюся з вами. Можливо, ці слова подяки будуть схожі на маленьку сповідь, але емоції переповнюють. Вперше за багато років я не забиваюся в кути приміщень, не одягаю на себе різні балахони, не прикриваюся величезними сумками-валізами, не в'яжу на талії спортивні кофти з однією лише метою: прикрити моп «галіфе», «попкины вушка» або як там це називається)))). Вперше за довгий час, мене стали відвідувати думки про покупку модних речей. А вчора, перший раз після операції і перший раз за останні 20 років, я сміливо заходила в магазини одягу, не боячись більше побачити здивовані погляди і почути, що мене, звичайно, розмірів не буває. Вчора я чула зовсім інше: «Чим ми можемо Вам допомогти?". Тепер я точно знаю, що в 40 років життя може початися знову! Я знову вірю в чудеса, а ще я точно знаю місце, де ці чудеса збуваються, де виконуються надії, де перетворюють казку на реальність! Це місце – ваша клініка! А чарівники, справжні чарівники, що мешкають на землі-це ви все!!! Величезне спасибі за талант, віртуозність роботи, за професіоналізм і просто людське ставлення, мої чарівні хірурги: Ілля Юрійович, Микита Ілліч і Володимир Георгійович! Окреме спасибі за те, що досі не розумію, коли все сталося))), моєму чудовому анестезіологу – Ігорю Алимовичу Богоутдинову. Дякую за відсутність болю і страху. Я просто не встигла испогаться). Леся Федорівна, Ви-душа цього чудового місця. Спасибі Вам за теплоту, сердечність, гостинність, доброту... За те, що терпляче спілкуєтеся довгий час з такими, як я пацієнтами, за те, що відповідаєте на будь-які питання, не залишаючи без уваги ні один з них. Просто дякую за вашу посмішку, яка допомагає заспокоїтися і повірити, що все буде добре! Ще хочу сказати про Лілію Петрівні, Вікторії та Світлані. Це-медсестри клініки. Навіть не знаю, як правильно передати свої відчуття: настільки щирих, чуйних, дбайливих і витриманих людей зустрінеш рідко. Мені є з чим порівнювати, повірте. Ваша турбота про післяопераційних пацієнтів - дивовижна. Дай вам всім Бог здоров'я, благополуччя і щастя! Микита Ілліч, а Вас ще хочу особисто подякувати за «шефство» в період відновлення. Рідко, коли самі лікарі справляються про самопочуття своїх пацієнтів після їх виписки, швидко і професійно консультують з усіх виникаючих питань. Дорогі мої, ще раз величезне вам спасибі за вашу працю, за те, що виїсти і за те, що ви робите для людей! Дозвольте побажати вам всім щастя, більше приводів для радості, фінансової стабільності, адекватних пацієнтів і здійснення бажань! А ще - все нових професійних успіхів, нових цілей і їх обов'язкових досягнень! Ваша Маргарита. Одеса.

Екатерина

29 липня 2014 р. 10:56
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Здрастуй!Хочу сказати величезне спасибі Микиті Іллічу, за здійснення моєї давньої мрії, тепер завдяки вам у мене прекрасні вушка і я можу робити будь-які зачіски і не комплексувати. Хочу також відзначити прекрасну роботу медсестер Савченко Вікторії і Лілії Петрівни дякую за вашу роботу, і турботу. Дуже рада що звернулася саме в Вашу клініку, результатом дуже задоволена!!

Валентина(Турция)

6 липня 2014 р. 18:05
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Добрий час доби шановні співробітники клініки, хочу щиро висловити подяку всім співробітникам і провідним фахівцям! Я знаю ВАС вже багато років і зверталася до ВАС неодноразово і завжди результат виправдав очікування!!! 27 червня мені зробили ОП видалення грудок Біша, ліпосакція підборіддя і ліпофілінг нижніх повік! ОП пройшла бездоганно, післяопераційний період теж. Шановні співробітники клініки величезне ВАМ спасибі за підтримку! Ілля Юрійович Ви пластичний хірург від Бога, ви як художник бачите все і бачите як буде краще! Дай Бог здоров'я ВАМ і вашій родині! Олеся Федорівна ВАМ окреме спасибі за підтримку і розуміння! Микита Ілліч, спасибі за чіткі і тямущі роз'яснення!Лідія Петрівна спасибі за посмішку і підтримку навіть на ОП столі! Анечке за увагу і підтримку! Шановні ви кращі! Дівчатка які тільки планують міняти свою зовнішність, не бійтеся, в цій клініці працюють професіонали з великої літери! ІДІТЬ СМІЛИВО!!

Лена

1 липня 2014 р. 21:59
Відгук перекладено з російської мови автоматично
Відгук про послугу Пластика носу (ринопластика)

Здрастуйте, хочу сказати величезне спасибі за мій новий ніс, відчуваю після операції я себе дуже добре, спасибі за турботу надання вами під час перебування в Полтаві, ВЕЛИКЕ окреме спасибі Іллі Юрійовичу.... Всього вам найкращого ви даєте людям шматочок щастя

София

23 червня 2014 р. 16:18
Відгук перекладено з російської мови автоматично
Відгук про послугу Пластика носу (ринопластика)

Здрастуйте ! ВИСЛОВЛЮЮ ВАМ ВЕЛИЧЕЗНУ ПОДЯКУ, ОСОБЛИВО ІЛЛІ ЮРІЙОВИЧУ ЗА ТАКУ СКЛАДНУ ОПЕРАЦІЮ: РИНОСЕПТОПЛАСТИКА, МИКИТІ ІЛЛІЧУ, ЛІДІЇ ПЕТРІВНІ І ВСІМ МЕДСЕСТРИЧКАМ ЯКІ ДОГЛЯДАЛИ І ПІДТРИМУВАЛИ. ВЕЛИЧЕЗНЕ ВАМ СПАСИБІ.

Виктория

16 червня 2014 р. 17:12
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Привіт, в травні 2014 Р. зробила операцію по збільшенню грудей, дуже задоволена і рада що зробила операцію саме зараз і в цій клініці. Величезне спасибі хірургам, Іллі Юрійовичу, Микиті Іллічу - ви просто Чарівники з високим рівнем професіоналізму! Також велике спасибі головлікаря клініки Лесі Федорівні за її душевне ставлення, всім медсестрам, анестезіологу, адміністратору, дуже вдячна за увагу , розуміння та людяність. Про себе скажу одне , через місяць я повністю відновилася, повернулася в тренажерний зал, веду звичний мені спосіб життя. І найголовніше дівчинки, у мене є груди!!!! Величезне дякую ще раз всім, і дай вам бог здоров'я, Ви вмієте дарувати радість і щастя людям!!! З повагою , Вікторія.

Леся

19 квітня 2014 р. 22:46
Відгук перекладено з російської мови автоматично
Відгук про послугу Мікроабдомінопластика

Дуже вдячна співробітникам клініки. Робила абдомінопластику. Величезне спасибі Олесі Федорівні. Ілля Юрійович і Микита Ілліч чудові хірурги!!!!

Отправлено с iPhone

7 березня 2014 р. 13:53
Відгук перекладено з російської мови автоматично
Відгук про послугу Пластика носу (ринопластика)

Здрастуйте, дорогі і шановні! Сьогодні вранці зняла гіпс, ніс звичайно ідеальний, синців немає, все добре дихає, вообщем проблем немає, тільки набряки, з за них схожа на тваринку) спасибі величезне Іллі Юрійовичу і вам, Леся Федорівна! Ви доповнюєте один одного, тому у вас все виходить ідеально)) величезний привіт доктору і всьому мед персоналу, ви фахівці і ідеалісти, я захоплююся вами! Шалено по вам сумую, ви кращі!!! :)

Людмила

23 січня 2014 р. 11:51
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Добрий день! Хочу і я написати про цю клініку.Познайомилася я з цією клінікою взимку 2011 року.З перого рази мене зачарувала своєю душевністю Леся Федорівна, це така мила і очароательная жінка,що відразу переймаєшся довірою і готовий повністю віддатися в руки лікарів.Потім пішло знайомство з Іллею Юрійовичем,Олексієм Іановичем, Микитою Іллічем і з усім медперсоналом і тут ти попався....Я пишу це з посмішкою, тому, що весь колектив дуже привітний і душевний. Далі я переконалася в професіоналізмі лікарів. Я неодноразово оперировалась, так як вік робить свою справу, робила підтяжку обличчя та інші подібні операції, коригувала груди і завжди все проходило на належному рівні при чутливому уваги лікарів і всього медперсоналу, за що я висловлюю ВЕЛИЧЕЗНУ ПОДЯКУ і хочу сказати Я ВАС ВСІХ ЛЮБЛЮ!!!!!Хочу побажати колективу Полтавської клініки пластичної хірургії здоров'я, особистого щастя і успіхів в їх нелегкій, але такій благородній професії, яка дарує людям красу і молодість!!!! Дякую!!!!

лариса

21 січня 2014 р. 13:07
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Величезне спасибі всьому складу клініки за високий професіоналізм і грамотний медичний підхід в такому непростому і тонкому справі,як пластична хірургія. Нещодавно зроблена блефаропластика у вашій клініці (при всій моїй допитливості і недовірливості) переконала мене в продовженні розпочатого.Тепер хочу зупинити тимчасове зростання мого носа!!! Дорогі лікарі та сестрички нехай ваші золоті ручки і чуйні серця завжди будуть здорові і надійні!!!Великих успіхів і відмінної роботи,терпіння і везіння у вашій непростій і потрібній справі. Дякую!!!

Виктория

16 січня 2014 р. 12:07
Відгук перекладено з російської мови автоматично
Відгук про послугу Пластика носу (ринопластика)

Рішення зробити ринопластику - саме осмислене рішення в моєму житті. Це крок, який змінив мене не тільки зовні, але і внутрішньо. Щиро дякую за це Микиту Ілліча - професіонала своєї справи. Як то кажуть, "випадкова зустріч - сама невипадкова річ у світі.":). Дякую Іллю Юрійовича за його талант і таке, по-справжньому, чоловіче спокій і впевненість у тому, що він робить. Дякую Ігору Алімовичу за доброту, уважність та підтримку під час операції. Дякую весь персонал за теплий прийом, розуміння і ввічливість. Безперечно, ви здійснюєте мрії. Дай Бог вам тільки процвітання, тільки найкращих практик, тільки самих вдячних пацієнтів!

lena

19 грудня 2013 р. 02:11
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Privet s Germanii ) Vot priexala ja ot vas i reschula napisat ) Delala y vas yvilizenie grydi i podtjazky broveü!! Xozy skazat vam ogromnoe spasiba ! Vse proschlo ydazno ! ja ozen Happyyy zto k vam popala ) Spasiba vam za vse ) Ozen rada zto vu est )Zeres pary let priedy snova i neodna )

Надежда

11 листопада 2013 р. 13:38
Відгук перекладено з російської мови автоматично

У жовтні 2013 року робила маммопластику в найкращій клініці, знайшла її за рекомендацією знайомої. Хочу поділитися враженнями з тими, хто ще тільки планує щось коригувати в собі. Спілкування з лікарями почала з листування по електронці, відчувалося тепле ставлення лікарів до потенційного клієнта. Швидкі, коректні відповіді навіть на мої дурні питання. Призначена дата консультації – приїхавши, переконалася, що це не тільки враження, так і є – дійсно таке чуйне увагу, як ніби я єдиний пацієнт. Визначилися з розміром, здали аналізи, ось він день ікс. Звичайно, я хвилювалася, але страху ніякого не було, тоді внутрішньо була впевнена, що потрапила в руки до професіоналів, майстрів своєї справи. А зараз я з точністю можу сказати, що так воно і є .Хочу сказати в сотий раз величезне спасибі Іллі Юрійовичу за його золоті руки, Лесі Федорівні та Микиті Іллічу за розуміння і турботу до і після операції, Ігорю Алимовичу за легке пробудження(пишу і згадую як не могла поворухнутися і сказати ні слова в перші хвилини, а намагалася)), ось це насмішила напевно всіх), Лілії Петрівні, Світлані і Віке і, звичайно, Ані за теплоту)Розумію, що кінцевий результат буде через пару-трійку місяців, але мені і чоловікові вже все дуже-дуже подобається. Всім знайомим дівчаткам, які бажають змінити себе в кращу сторону, раджу тільки Вашу клініку. Ви-кращі!

Надежда

31 жовтня 2013 р. 11:23
Відгук перекладено з російської мови автоматично
Відгук про послугу Пластика носу (ринопластика)

Добрий день,найкращі лікарі на Землі) пару днів тому зняла внутрішні вузлики В цілому стан відмінний)))