Україна, 36011, м.Полтава, проспект Першотравневий,9 +38 (095) 688 25 07

Залиште, будь ласка, Ваш відгук

Відгуки наших піцієнтів - сторінка 9

Алина Кириченко

10 вересня 2015 р. 15:23
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Всім Здрастуйте. Хочу поділитися. З Вами враженнями від перебування в клініці. Я живу в Києві. Дитинства мріяла переробити ніс,тому як був довгий, з широкою переніссі і наростами на перенісся. Моніторила протягом року і Київ і Україну. Але в Києві операції про риносептопластике мінімум в 2 рази дорожче! Про цю клініку мені мигцем сказали якісь знайомі, ніби хтось був і сподобалося. Я відправила перший запит з фотографією ще рік тому мені відповіли без зволікання, розписали що як і за якою ціною буде робиться.але так як фінансів не було на той момент я вирішила перенести на пізніше:) І ось 2.09.2015 відправила заново той же запит,мені перерахували вартість зв'язку із змінами цін,і я зважилася! Призначили операцію швидко на 7.09 я привезла з собою аналізи за списком для операції(в Києві вони обійшлися 700грн). Відносини такого я скажу чесно я ще не бачила! Таксі на вокзал викликали з рецепції зустрічали і проводжали до машини! Чудова дівчина Марина і весь персонал називає тебе виключно Аліночка,сонечко і т. Д. Не в одній клініці Києва я ще такого не бачила вони просто пилинки здувають і без звичайно підтримують. В першу чергу сфотографирлвали мій ніс у всіх ракурсах, подивилися проконсультували, дізналися що я хочу пояснили як їх бачать... І зробили відразу компьюторный прогноз фото изминений прям майже в міліметрах, розповіли і разжавали:) що і як будуть робити, коротше підготували на 100%, і викликали санитарочку яка провела мене з речами в палату. Наркоз ввели прямо в палаті чудовий позитивний анастезіолог запитав у мене все по здоров'ю про препарати які приймаю і операції до того. Прокинулася я знову ж в палаті,не відчувала як переносили що тримали, просто поваяка на носі. Дуже порадувала чистота палат та й взагалі все по домашньому зручні ліжка,кольорове постільна білизна,чай,кава,цукор,чашки,холодильник санвузол в плитці з хорошою сантехнокой,мило душевна ну і конечнобольшая плазма! Медсестричка ночувала в сусідній палаті і забігалася завжди дізнатися про самопочуття. Ласкаві слова лилися рікою. На ранок у мене був поїзд по цьому мені першою дістали турунди з носа оглянули лікарі Ілля Юрійович і Микита Ілліч, знецінили що і як робити з гіпсовою пов'язкою, розповіли від тому як взагалі все буде про набряки і синці. Викликали мені таксі і провели.я залишилася задоволена на 200% не подумала б що може бути таке диво в Полтаві. Я думаю люди які були в клініці мене містять. Спасибі і низький уклін,хороших пацієнтів,вдалих операцій. І як то кажуть нехай руки не болять!!!!

Ольга

5 вересня 2015 р. 13:18
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Минуло трохи більше року з моменту моєї ринопластики, і тепер я точно можу оцінити результат. Ну що сказати, я щаслива від того, що тепер в моєму житті немає комлекса з приводу форми мого носа. Тепер мій носик - моя радість) Хай живуть шапки! Окуляри різних форм і зачіски, які раніше не могла носити через великого носа. Хочу подякувати Іллю Юрійовича, Лесю Федорівну і Микиту Ілліча, по-перше: за проффессианализм і людяність, що часом так рідко сумісно в сфері медицини, а особливо хірургії, по друге: за те що ви, не дивлячись на колосальний досвід і знання Іллі Юрійовича, даєте можливість змінитися і бути щасливими за дууже доступні гроші. Багатьох мучить питання робити, або не робити ринопластику, якщо ви сумніваєтеся, домовтеся на консультацію, зробіть моделювання, адже все це безкоштовно. Впевнена, що після зустрічі з лікарями клініки у вас не залишиться питань. Особисто я зробила саме так. Мої дорогі лікарі, спасибі вам величезне і низький вам уклін! Міцного здоров'я вам бажаю і невичерпного натхнення! З величезною повагою Величко Ольга.

Марина

30 серпня 2015 р. 22:02
Відгук перекладено з російської мови автоматично

29 липня робила ринопластику у Слюсарева Іллі Юр'єва, результат перевершив всі очікування. Ніс повністю змінився, як і все обличчя в цілому, я стала дійсно красивою. Операція була складною, 5 серпня мені зняли гіпс а вже 9 серпня я з'явилася на банкеті серед друзів, ні синців, ні шрамів не залишилося. Я дуже задоволена роботою доктора, у нього дійсно золоті руки. Величезне спасибі доктору Микиті Іллічу, за пухкенькі губки, зовсім не боляче, а виглядають після підкачування суджидермом дуже спокусливо. Персонал в клініці дбайливий, чуйний і дуже уважний до своїх пацієнтів. Якщо ви ще сумніваєтеся робити Вам носик або не робити, робіть!

Ирина

18 серпня 2015 р. 15:26
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Я дуже і дуже вдячна клініці в цілому, і особисто Іллі Юрійовичу і Микиті Іллічу!Вдячна за те, що зробивши дві операції,я не просто задоволена результатом: я не знаю як підібрати слова,щоб всі хто читає і ще сумнівається - зважилися і приїхали саме до них!Найчастіше професіоналів шукають у столиці, - я знайшла їх саме у Полтаві!І хотіла б, щоб професіоналізм і талант цих людей здивував ще багатьох!

Татьяна

26 липня 2015 р. 23:33
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Хочу висловити величезну подяку всім співробітникам пластичної хірургії, особливо Микиту Ілліча, Іллю Юрійовича, і Лесю Федорівну,а також Лілію Петрівну за професійну роботу, щире добре ставлення!

Елена

15 червня 2015 р. 17:52
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Хочу подякувати від усього серця Микиту Ілліча, Лесю Федорівну, Іллю Юрійовича і весь колектив клініки.За теплий прийом, турботу і те диво, що вони мені подарували.Моєму носику всього два тижні,але я його просто обожнюю))) він саме такий, як я хотіла.Спасибі вам всім величезне за те,що виконуєте мрії і за те,що ви всі такі чудові))))Якщо хто ще сумнівається робити чи ні, дуже раджу-робити!Доктора справжні художники,результат не розчарує,а дивитися на себе в дзеркало із задоволенням-це просто щастя.Завдяки цій клініці щасливих людей стає більше)))

Марина

7 березня 2015 р. 22:34
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Хочу подякувати Іллю Юрійовича і весь персонал клініки за професіоналізм. Ніс був глобальною проблемою всього мого життя, і я дуже рада, що зважилася переробити його саме у вас. Носику всього місяць, і навіть крім значного набряку на кінчику - він вже виглядає чудово і радує мене по-максимуму. Вперше за 21 рік я щиро радію життю, весні, сонечку - і відображенню в дзеркалі. Комплекс вбивав у мені все бажання до життя, а тому, можу сміливо заявити, що ви просто врятували мене від депресії і зачатків дисморфофобії. Величезне вас спасибі, Ілля Юрійович! Я і оточуючі мене люди захоплюються вашим талантом.

Маргарита

31 грудня 2014 р. 00:12
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Дорогі мої Ілля Юрійович, Микита Ілліч, Леся Федорівна, Володимир Георгійович та ІГОР АЛІМОВИЧ! Шановні Лілія Петрівна, Вікторія та Світлана! Напередодні Нового 2015 року, дозвольте привітати вас всіх з наступаючим святом!!! Я від щирого серця бажаю, щоб вам жилося радісно і легко серед однодумців і друзів. Нехай самі улюблені і рідні люди завжди будуть поруч з вами, нехай вони будуть здорові і щасливі! Бажаю вам не втрачати бадьорості духу, в будь-якій ситуації зберігати віру і надію. Всього самого доброго, світлого, чистого вам! Нехай все задумане виповниться, а виповнилося не розчарує! Здоров'я вам, любові, радості, удачі ! Я дуже хочу, щоб кожен з вас в цю новорічну ніч встиг загадати те саме заповітне бажання, без виконання якого життя може втратити сенс. І щоб це бажання обов'язково виповнилося в Новому році! Маргарита (Одеса)

Юлия

19 листопада 2014 р. 00:38
Відгук перекладено з російської мови автоматично
Відгук про послугу Ліпофілінг обличчя

Величезне спасибі Вашій клініці за проведену процедуру липофилинга скул! Пройшов всього тиждень, а результат просто чудовий! Окреме спасибі найкращому доктору Іллі Юрійовичу, його синові і всім хто брав участь у проведенні процедури! Не очікувала, що все пройде так швидко і легко! Так само спасибі за гостинність чарівним дівчаткам-адміністраторам! Процвітання і успіху Вам!!!

Лена

6 листопада 2014 р. 12:46
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Привіт усім , я робила 15.09 ринопластику :))) Хочу ВАМ сказати величезне дякую, результат супер. Хочу поділитися фото. І ще раз ДЯКУЮ:)))

Алексей Черников

22 жовтня 2014 р. 10:32
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Дорогі співробітники клініки, дорогий друг Ілля Юрійович, безмірно вдячний вам всім за надану мені послугу, я дуже задоволений результатом (а всього-то 2 тижні). Колеги на роботі в шоці, я нічого не приховую (не кожен лікар-чоловік займається у нас пластикою свого обличчя). Всім рекламую вашу клініку. Дякую! Дякую! Дякую! Ілля, тобі окремий respect, а ще окремий respect Алімовичу, що підбив мене на цю авантюру! Всім щастя!

Анатолий

21 жовтня 2014 р. 20:44
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Велике спасибі Іллі Юрійовичу,робив у Вас ринопластику в комбінації з підборіддям,минуло півроку ніс СУПЕР КЛАС,результатом дуже задоволений,всім раджу.

Маргарита

13 серпня 2014 р. 12:26
Відгук перекладено з російської мови автоматично
Відгук про послугу Ультразвукова ліпосакція

Здрастуйте, шановні, а тепер ще й дозвольте називати вас всіх – дорогі моєму серцю - Ілля Юрійович, Микита Ілліч і Леся Федорівна! Хочу подякувати Вам за те, що ви для мене зробили. Напевно, вам це складно уявити, але запевняю вас, що ви не просто зробили ліпосакцію: ви подарували мені в прямому сенсі нове життя! Це не гучні слова, це та радість, якою я ділюся з вами. Можливо, ці слова подяки будуть схожі на маленьку сповідь, але емоції переповнюють. Вперше за багато років я не забиваюся в кути приміщень, не одягаю на себе різні балахони, не прикриваюся величезними сумками-валізами, не в'яжу на талії спортивні кофти з однією лише метою: прикрити моп «галіфе», «попкины вушка» або як там це називається)))). Вперше за довгий час, мене стали відвідувати думки про покупку модних речей. А вчора, перший раз після операції і перший раз за останні 20 років, я сміливо заходила в магазини одягу, не боячись більше побачити здивовані погляди і почути, що мене, звичайно, розмірів не буває. Вчора я чула зовсім інше: «Чим ми можемо Вам допомогти?". Тепер я точно знаю, що в 40 років життя може початися знову! Я знову вірю в чудеса, а ще я точно знаю місце, де ці чудеса збуваються, де виконуються надії, де перетворюють казку на реальність! Це місце – ваша клініка! А чарівники, справжні чарівники, що мешкають на землі-це ви все!!! Величезне спасибі за талант, віртуозність роботи, за професіоналізм і просто людське ставлення, мої чарівні хірурги: Ілля Юрійович, Микита Ілліч і Володимир Георгійович! Окреме спасибі за те, що досі не розумію, коли все сталося))), моєму чудовому анестезіологу – Ігорю Алимовичу Богоутдинову. Дякую за відсутність болю і страху. Я просто не встигла испогаться). Леся Федорівна, Ви-душа цього чудового місця. Спасибі Вам за теплоту, сердечність, гостинність, доброту... За те, що терпляче спілкуєтеся довгий час з такими, як я пацієнтами, за те, що відповідаєте на будь-які питання, не залишаючи без уваги ні один з них. Просто дякую за вашу посмішку, яка допомагає заспокоїтися і повірити, що все буде добре! Ще хочу сказати про Лілію Петрівні, Вікторії та Світлані. Це-медсестри клініки. Навіть не знаю, як правильно передати свої відчуття: настільки щирих, чуйних, дбайливих і витриманих людей зустрінеш рідко. Мені є з чим порівнювати, повірте. Ваша турбота про післяопераційних пацієнтів - дивовижна. Дай вам всім Бог здоров'я, благополуччя і щастя! Микита Ілліч, а Вас ще хочу особисто подякувати за «шефство» в період відновлення. Рідко, коли самі лікарі справляються про самопочуття своїх пацієнтів після їх виписки, швидко і професійно консультують з усіх виникаючих питань. Дорогі мої, ще раз величезне вам спасибі за вашу працю, за те, що виїсти і за те, що ви робите для людей! Дозвольте побажати вам всім щастя, більше приводів для радості, фінансової стабільності, адекватних пацієнтів і здійснення бажань! А ще - все нових професійних успіхів, нових цілей і їх обов'язкових досягнень! Ваша Маргарита. Одеса.

Екатерина

29 липня 2014 р. 10:56
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Здрастуй!Хочу сказати величезне спасибі Микиті Іллічу, за здійснення моєї давньої мрії, тепер завдяки вам у мене прекрасні вушка і я можу робити будь-які зачіски і не комплексувати. Хочу також відзначити прекрасну роботу медсестер Савченко Вікторії і Лілії Петрівни дякую за вашу роботу, і турботу. Дуже рада що звернулася саме в Вашу клініку, результатом дуже задоволена!!

Валентина(Турция)

6 липня 2014 р. 18:05
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Добрий час доби шановні співробітники клініки, хочу щиро висловити подяку всім співробітникам і провідним фахівцям! Я знаю ВАС вже багато років і зверталася до ВАС неодноразово і завжди результат виправдав очікування!!! 27 червня мені зробили ОП видалення грудок Біша, ліпосакція підборіддя і ліпофілінг нижніх повік! ОП пройшла бездоганно, післяопераційний період теж. Шановні співробітники клініки величезне ВАМ спасибі за підтримку! Ілля Юрійович Ви пластичний хірург від Бога, ви як художник бачите все і бачите як буде краще! Дай Бог здоров'я ВАМ і вашій родині! Олеся Федорівна ВАМ окреме спасибі за підтримку і розуміння! Микита Ілліч, спасибі за чіткі і тямущі роз'яснення!Лідія Петрівна спасибі за посмішку і підтримку навіть на ОП столі! Анечке за увагу і підтримку! Шановні ви кращі! Дівчатка які тільки планують міняти свою зовнішність, не бійтеся, в цій клініці працюють професіонали з великої літери! ІДІТЬ СМІЛИВО!!