Україна, 36011, м.Полтава, проспект Першотравневий,9 +38 (095) 688 25 07

Залиште, будь ласка, Ваш відгук

Відгуки наших піцієнтів - сторінка 4

Юлия

28 березня 2018 р. 13:35
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Спасибі величезне!!! За Мій красивий носик: ) з повагою Юлія!

Надежда

27 березня 2018 р. 10:45
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Я Надія, 14 березня була операція. Я Вам дуже вдячна! У Іллі Юрійовича в істину "золоті руки" і чудове вміння зробити таку роботу природною! Мене всі дізнаються, трохи замислюються деякі при зустрічі, що змінилося, але ніхто не запитав, чи була я в клініці і що робила. А це означає, що мені " йде " нововведення, виправили недоліки і як ніби так було завжди. Обличчя природне. Відчуваю себе прекрасно. Дихається добре. "підфарбовані" очі відійшли швидко. Передайте, будь ласка, мою преогромную подяку чудовому доктору Іллі Юрійовичу, всім лікарям, анестезіологу Ігорю Алімовичу (анестезія дуже легко переноситься, - спасибі!) і медперсоналу, які працювали наді мною! Я довго йшла до цієї операції, і більше, напевно, хвилювалася. Але все пройшло так легко і швидко, завдяки вам, і багато страхи і не задоволеності собою були втрачені. Ще раз висловлюю свою подяку і за психологічно м'який підхід до клієнтів. Тепер я буду звертатися тільки в вашу клініку і рекомендувати знайомим!

Елена

13 березня 2018 р. 19:47
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Вже минуло три роки після кругової підтяжки обличчя,блефаропластики і підтяжки шиї,результат відмінний, насолоджуюся роботою Іллі Юрійовича та Микити Ілліча! Величезне спасибі за професіоналізм, уважність і делікатність.У клініці створені прекрасні умови і працює душевний медперсонал. Скоро буду звертатися знову. Успіхів усім!

Наталья

25 лютого 2018 р. 10:06
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Шановні, Ілля Юрійович та Микита Ілліч! Микита Ілліч, не вийшло з Вами попрощатися. Хотіла б сказати окреме спасибі за виконані операції, за Ваш індивідуальний підхід і турботу. Результатами задоволена. Дуже вдячна вам за все! Набряки ще гуляють, але вже стаю схожою на себе і мені дуже подобається те, що я бачу. Спасибі Вам за Вашу постійну увагу і турботу! Було дуже приємно з Вами познайомитися. Ілля Юрійович, велике спасибі, що підправили мій ніс. Тепер він виглядає ідеально з усіх ракурсів, не можу натішитися. Перебуваю ще в стадії реабілітації. Але те, що я бачу, мені дуже подобається. У Вас золоті руки, Ілля Юрійович! Дякую за високий професіоналізм і вашу роботу! Леся Федорівна, Вам за турботу і увагу! Хороших клієнтів, здоров'я і до нових зустрічей! 😊

Катя

1 лютого 2018 р. 12:08
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Здрастуйте! Робила у вас носик 28.12, пройшов місяць після операції, я дуже задоволена результатом! Набряклість пройшла через півтора тижні як зняла фіксатор, зараз може є невелика, але в принципі я її не помічаю. настільки все природно натурально ніби все життя так ходила) Величезне спасибі Іллі Юрійовичу за його золоті руки, всім рекомендую, вже кілька людей просили номер клініки) фото не дуже якісні

Людмила

29 грудня 2017 р. 19:41
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Від душі вітаю вас з Новим Роком! Бажаю подальшого процвітання, вдосконалення, затребуваності, вдячних клієнтів! Бережіть свої золоті руки! Збережіть ваші добрі, відкриті серця!

Галина

22 грудня 2017 р. 15:32
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Здравствуйте, мої дорогі!!! ))) Моя груди - висилаю фото, просто похвалитися і ще раз сказати вам СПАСИБІ :)

Ольга

23 листопада 2017 р. 10:03
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Привіт) Робила ринопластику .. Носику два тижні.. і він стає вже красивим! Ніздрі вирівнюються.. форма носа змінюється кожен день в кращу сторону! Мій носик мені вже подобається) Дякую))

Валентина

15 листопада 2017 р. 16:36
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Привіт шановні і дорогі вже для мене доктора, сьогодні Микита Ілліч зробив мені ін'єкції Радіесса в кути нижньої щелепи і підборіддя, результатом більш ніж задоволена!! Не намилуюся! Спасибі Вам величезне !Здоров'я вам всім і благополуччя!

Алена

12 листопада 2017 р. 11:51
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Здрастуйте дорогі мої доктора! Мене звуть Олена! Я вже кілька років є Вашим пацієнтом. Ви зробили мені блефаропластику нижніх і верхніх повік, булхорн, ліпофілінг особи, ментопластику, малярний ліфтинг а після малярного підтяжку середньої скроневої зони обличчя. Всім я дуже задоволена!

Ольга

7 листопада 2017 р. 23:40
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Від щирого серця хочу подякувати вам і весь ваш колектив за якісно проведену операцію, а головне за чуйне і уважне ставлення та індивідуальний підхід до кожного пацієнта!!!! Фото були зроблені по закінченню 2-х місяців після операції. Результатом я дуже задоволена-ніс придбав остаточну форму, яка мені дуже подобається і дуже гармонійна з особою в цілому.

Сусанна

4 листопада 2017 р. 13:54
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Велика подяка за все, що зі мною зробили, Микита Ілліч та Ілля Юрійович. Результат не змусив себе довго чекати. У мене змінилася якість життя. Зовнішність відіграє велику роль у суспільстві. До операції зі мною вже перестали взагалі рахуватися і спілкуватися. Списуючи в колектив старих бабусь. Тепер я виглядаю добре, на мене стали звертати увагу молоді чоловіки, зі мною рахуються, начальство мені посміхається. Загалом життя вдалося. Це все заслуга талановитих лікарів. Вони повністю позбавили моє обличчя від вікової асиметрії. І я вже не схожа на бабусю з перекошеним обличчям. І це здорово!!! Мені ще й медсестричка порадила поміняти зачіску, і я в той же день це зробила. Тепер подвійно все супер. Спасибі величезне, що ви є.

Sergiy Dolgyy

12 жовтня 2017 р. 08:17
Відгук перекладено з російської мови автоматично
Відгук про послугу Ліпофілінг обличчя

Хочу сказати вам велике спасибі вам, Ілля Юрійович і всій вашій команді за надану мені допомогу, мені робили ліфтинг обличчя торік у лютому, сподіваюся, пам'ятаєте, все було чудово і результатом дуже задоволений і радий, що вибрав вашу клініку З повагою Сергій

Галина

21 вересня 2017 р. 17:53
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Добрий день мої дорогі ! Ніяк не доходили руки вам написати, груди чудова, радію кожен день що все ж зважилася на це зробила її ще більше. Гоїлася дуже швидко і я Вам дуже вдячна за все, привіт Вам з Краснодарського краю.

М.

4 вересня 2017 р. 02:22
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Відгук свій пишу практично через рік після першого знайомства з клінікою. Хлопці, це щось! Такого приголомшливого ставлення до себе я не зустрічала ні в одній клініці, лікарні, приватної або державної досі! Персонал просто як з казки! Ілля Юрійович чудовий лікар, а ще такий приємний і турботливий чоловік, просто слів немає! Пішов назустріч, операцію провів ідеально, був такий позитивний і в той же час серйозний і зосереджений. Олеся Федорівна проконсультувала на "ура", ввічливо, дуже докладно, спасибі! Головна мед сестра Лілія Петрівна просто диво, турботлива, людяна, досвідчена, добра! Хлопці, спасибі вам всім величезне, в вашу клініку хочеться повертатися! P. S. А ще клініка і всередині, і зовні дуже красива, прямо витвір мистецтва. Теж приємно. І дуже чисто.