Україна, 36011, м.Полтава, проспект Першотравневий,9 +38 (0532) 56-02-11 +38 (093) 462 28 81 +38 (095) 688 25 07 +38 (097) 762 90 05

Залиште, будь ласка, Ваш відгук

Відгуки наших піцієнтів - сторінка 4

Ольга

7 листопада 2017 р. 23:40
Відгук перекладено з російської мови автоматично
Відгук про послугу Пластика носу (ринопластика)

Від щирого серця хочу подякувати вам і весь ваш колектив за якісно проведену операцію, а головне за чуйне і уважне ставлення та індивідуальний підхід до кожного пацієнта!!!! Фото були зроблені по закінченню 2-х місяців після операції. Результатом я дуже задоволена-ніс придбав остаточну форму, яка мені дуже подобається і дуже гармонійна з особою в цілому.

Сусанна

4 листопада 2017 р. 13:54
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Велика подяка за все, що зі мною зробили, Микита Ілліч та Ілля Юрійович. Результат не змусив себе довго чекати. У мене змінилася якість життя. Зовнішність відіграє велику роль у суспільстві. До операції зі мною вже перестали взагалі рахуватися і спілкуватися. Списуючи в колектив старих бабусь. Тепер я виглядаю добре, на мене стали звертати увагу молоді чоловіки, зі мною рахуються, начальство мені посміхається. Загалом життя вдалося. Це все заслуга талановитих лікарів. Вони повністю позбавили моє обличчя від вікової асиметрії. І я вже не схожа на бабусю з перекошеним обличчям. І це здорово!!! Мені ще й медсестричка порадила поміняти зачіску, і я в той же день це зробила. Тепер подвійно все супер. Спасибі величезне, що ви є.

Sergiy Dolgyy

12 жовтня 2017 р. 08:17
Відгук перекладено з російської мови автоматично
Відгук про послугу Ліпофілінг обличчя

Хочу сказати вам велике спасибі вам, Ілля Юрійович і всій вашій команді за надану мені допомогу, мені робили ліфтинг обличчя торік у лютому, сподіваюся, пам'ятаєте, все було чудово і результатом дуже задоволений і радий, що вибрав вашу клініку З повагою Сергій

Галина

21 вересня 2017 р. 17:53
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Добрий день мої дорогі ! Ніяк не доходили руки вам написати, груди чудова, радію кожен день що все ж зважилася на це зробила її ще більше. Гоїлася дуже швидко і я Вам дуже вдячна за все, привіт Вам з Краснодарського краю.

М.

4 вересня 2017 р. 02:22
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Відгук свій пишу практично через рік після першого знайомства з клінікою. Хлопці, це щось! Такого приголомшливого ставлення до себе я не зустрічала ні в одній клініці, лікарні, приватної або державної досі! Персонал просто як з казки! Ілля Юрійович чудовий лікар, а ще такий приємний і турботливий чоловік, просто слів немає! Пішов назустріч, операцію провів ідеально, був такий позитивний і в той же час серйозний і зосереджений. Олеся Федорівна проконсультувала на "ура", ввічливо, дуже докладно, спасибі! Головна мед сестра Лілія Петрівна просто диво, турботлива, людяна, досвідчена, добра! Хлопці, спасибі вам всім величезне, в вашу клініку хочеться повертатися! P. S. А ще клініка і всередині, і зовні дуже красива, прямо витвір мистецтва. Теж приємно. І дуже чисто.

Наталия (Киев)

31 серпня 2017 р. 00:32
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Вітаємо шановні доктора-Леся Федорівна, Ілля Юрійович, Микита Ілліч! Нарешті-то я виходжу з важкої і тривалої реабілітації після не менш складних хірургічних операцій, ви це пам'ятаєте і знаєте, важко було мені в деяких моментах, зрозумійте правильно. Але, слава Богу, завдяки вашим зусиллям, професіоналізму і дуже високої порядності, я вже не панікую і можу сказати вам всім величезне спасибі, приношу свої вибачення Вам, Микита Ілліч, за мою паніку і нервовий зрив після корекції мастопексії, я Вас дуже поважаю і ціную порядність, правда, і Іллі Юрійовичу велике спасибі, мій ніс поступово відновлюється і обличчя теж, хоча ще дуже тягне за вухами і шкіра не зовсім відновилася в зоні швів, але це справа часу. Після блефаропластики все добре. Я схиляюся перед вашою порядністю і можу сказати всім вашим майбутнім пацієнтам, щоб вони були спокійні - ці лікарі доведуть свою справу до кінця, якщо будуть якісь проблеми, а вони можуть бути при складних операціях, треба бути морально готовим, так ось ці чудові люди і майстри своєї справи не залишать вас з незадовільним або якимось полурезультатом, будьте в цьому впевнені, звертаючись в цю клініку. Спасибі всьому медичному персоналу вашої клініки і Вам, Леся Федорівна, за терпіння і коректність, за той затишок і прекрасну атмосферу у вашій сімейній клініці. У підсумку, я виглядаю набагато краще, молодше і дуже рада цьому! Спасибі вам величезне і ще раз приношу вибачення за те, що пару раз втрачала витримку і терпіння, сподіваюся, я вас не образила цим. Успіхів вам, процвітання і більше вдячних пацієнтів!

Ирина М

10 серпня 2017 р. 15:25
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Добрий день! Я вчора зняла гіпс. Є невелика набряклість, але мені мій ніс вже дуже подобається! Особливо ніздрі, вони такі тоненькі ))) Дихає вже майже повноцінно, особливо після промивання. Повіки теж дуже добре вийшли, мені подобається. Мажусь гепариновой маззю, думаю, буду взагалі красуня)). Спасибі величезне!!! З повагою, Ірина. Ці фото - відразу після зняття гіпсу.

Liliya

4 серпня 2017 р. 10:08
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Вітаємо, дорога Олеся Федорівна. Висилаю свої фото 16 днів після операції. Передайте,будь ласка, мою величезну подяку Іллі Юрійовичу,Микиті Іллічу і всьому персоналу. З повагою Лілія.

Яна

28 липня 2017 р. 19:28
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Хочу щиро подякувати Лесю Федорівну, Іллю Юрійовича і Микиту Ілліча, а також весь персонал клініки за вашу працю і турботу про пацієнтів!!! Робила повторну ринопластику у Іллі Юрійовича, результат перевершив всі мої очікування, носик вийшов дуже гармонійний і витончений.Незважаючи на складність переробки, доктор операцію провів ювелірно, після операції набряки і синці були мінімальні, все пішло протягом тижня після зняття гіпсу. Микита Ілліч чудово провів операцію по збільшенню підборіддя - форма і розмір підборіддя вийшли такими, як я хотіла, а головне - все виглядає дуже натурально. Персонал клініки - дуже добрі, уважні і чуйні люди ,а головне - справжні професіонали своєї справи!!!!

Viktoria

22 липня 2017 р. 12:43
Відгук перекладено з російської мови автоматично
Відгук про послугу Пластика носу (ринопластика)

Добрый день Леся Федоровна! Спасибо Вам за ринопластику для моей сестры Ирины. Леся Федоровна мой муж Nigel хотел бы сделать подтяжку лица, мы планируем поехать в отпуск на Украину в августе. Скажите пожалуйста сможет ли Slyusarev Ilya Yurievich прооперировать Nigela? С УВАЖЕНИЕМ ВИКТОРИЯ

Софія

17 липня 2017 р. 10:48
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Добрый день!!! Спасибо Вам!!! Илья Юрьевич и Никита Ильич Вы лучшие!! Операция по увеличению груди прошла успешно, грудь прекрасно выглядят. Большая благодарность медсестричкам, Лидии Петровне, Лесе Федоровне за уход и хорошее отношение. Клиника замечательная! С уважением София. м. Львов.

Сусанна

5 липня 2017 р. 20:16
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Вперше звернулася до цих чудових лікарів, зізнаюся чесно дуже боялася. Надивившись передач як буває це все невдало. Але я зустрівшись з Іллею Юрійовичем і трохи поспілкувавшись зрозуміла що цим лікарям можна довіряти. І ось зважилася на кругову блефаропластику. Спочатку все ж було страшно. А потім подумала, що гірше, ніж є, вже не буде. І ризикнула. Ось минуло вже пів року я не натішуся я вже помолодшала на багато. Знімки робила кожен день 19 днів поспіль. Заради інтересу. Більше не стала робити так як вже все залишалося незмінно, дуже добре. Так ось я і зважилася на іншу операцію, на кругову підтяжку обличчя. Сьогодні другий день після операції. З нетерпінням чекаю коли все заживе. Що б побачити бажаний результат. Дуже уважні медсестри, лікарі і весь персонал. Приємно спілкуватися, турботливі. Велике спасибі Світлані яка всю ніч переживала чи все зі мною в порядку. Хочу зазначити що професіонали своєї справи, Ілля Юрійович і його чудовий спадкоємець Микита Ілліч справляються з усіма завданнями. Особлива всім подяка.

Людмила

2 липня 2017 р. 14:12
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Перший раз пишу відгук. Напевно ,перший раз відчула щире бажання.Послугами клініки користуюся з дня освіти.Засновники цієї клініки напрочуд чуйні і інтелегентні люди,але це банально, головне це високий професіоналізм.Ілля Юрійович і Леся Федорівна виховали гідного продовжувача своєї справи.І мені здається він перевершить свого вчителя.Микита Ілліч,успіху Вам!Всім рекомендую клініку в Полтаві.І ще, медперсонал під стать своїм керівникам,спасибі.

Александра

22 червня 2017 р. 13:35
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Добрий день! 15 червня зробила у Вашій клініці операцію булхорн. Обіцяла написати, коли зійде набряк:) Минуло вже два тижні, так що вирішила відзвітувати: набряк зійшов, скоринки відпали, тільки ще подекуди трошки стирчать ниточки. Продовжую обробляти спиртом. Результатом я задоволена: губа підвелася, але виглядає все дуже природно:) Ще раз величезне спасибі Микиті Іллічу за прекрасну роботу, а також всім співробітникам Вашої клініки!:)

Виктория

19 червня 2017 р. 17:07
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Вітаємо, шановний Іллю Юрійовичу!!! Я Ваша дуже давня пацієнтка. Одинадцять років тому робила у Вас операцію по збільшенню грудей. Я була абсолютно плоска. Ви зробили шикарну груди, якою я весь цей час пишаюся! Спасибі Вам за все!