Україна, 36011, м.Полтава, проспект Першотравневий,9 +38 (0532) 56-02-11 +38 (093) 462 28 81 +38 (095) 688 25 07 +38 (097) 762 90 05

Залиште, будь ласка, Ваш відгук

Відгуки наших піцієнтів - сторінка 5

Александра

22 червня 2017 р. 13:35
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Добрий день! 15 червня зробила у Вашій клініці операцію булхорн. Обіцяла написати, коли зійде набряк:) Минуло вже два тижні, так що вирішила відзвітувати: набряк зійшов, скоринки відпали, тільки ще подекуди трошки стирчать ниточки. Продовжую обробляти спиртом. Результатом я задоволена: губа підвелася, але виглядає все дуже природно:) Ще раз величезне спасибі Микиті Іллічу за прекрасну роботу, а також всім співробітникам Вашої клініки!:)

Виктория

19 червня 2017 р. 17:07
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Вітаємо, шановний Іллю Юрійовичу!!! Я Ваша дуже давня пацієнтка. Одинадцять років тому робила у Вас операцію по збільшенню грудей. Я була абсолютно плоска. Ви зробили шикарну груди, якою я весь цей час пишаюся! Спасибі Вам за все!

Nurettin BİROL

14 червня 2017 р. 21:10
Відгук перекладено з російської мови автоматично
Відгук про послугу Ліпофілінг обличчя

Мене звати Нуреттін з Туреччини. İ мав хірургічну операцію на липофиллинг 7 днів тому. Після операції я трохи нервувався через набрякання мого обличчя, почуття сумного. але тепер після 7 днів я виглядаю дуже добре, я виглядаю набагато краще, ніж перед операцією. Я хочу подякувати і вдячні вам доктор Микита Ілліч, ви дуже добре працювали. І д-р Леся Федорівна дякує Вам за гостинність, вітаємо, підтримуємо мене і все. Дякуємо всім Staff.Everybody ставитися до мене доброзичливо, красиво. Я обов'язково рекомендую кожній клініці.

Александра

5 червня 2017 р. 11:40
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Добрий вечір! Сьогодні поспішала на автобус, не встигла поговорити перед від'їздом з Микитою Іллічем. Хочу передати йому величезну подяку за проведену операцію, за його уважність, акуратність і хороше ставлення до пацієнтів:) велике спасибі всьому персоналу клініки!

Kirina

26 травня 2017 р. 09:51
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Здрастуйте. Перш за все хочу сказати спасибі, після блефаропластики я стала виглядати свіже, краще, молодше. Також окреме велике спасибі, за Ваше ставлення в післяопераційний відновлювальний. Після операції пройшов 1 місяць і 6 днів.

Катерина

18 травня 2017 р. 18:16
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Микита Ілліч , велике вам спасибі!!!! У Вас золоті руки. У січні у вашій клініці робила блефаропластику верхніх повік і ліпофілінг, зараз бачу результат і дуже ним задоволена! Спасибі велике всьому персоналу клініки!

Ольга

23 квітня 2017 р. 12:03
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Микита Ілліч! Я робила у Вас пластику грудей в жовтні місяці. Зараз відкривається пляжний сезон і хотілося б сказати Вам величезне спасибі за мою впевненість у собі. Ще пару місяців тому ми робили ліпосакцію на стегнах. Величезне спасибі вам за інформаційну і моральну підтримку! З повагою до вас і чудовому колективу клініки, Ольга.

Людмила

17 квітня 2017 р. 14:55
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Добрий день Микита Ілліч, Леся Федорівна і звичайно ж усіма шановний Ілля С. Вітаю Вас з минулим світлим Великоднем. Якщо ви пам'ятаєте я була у вас в листопаді 16,а так само в минулі роки, і не одну операцію у Вас зробила, завжди згадую про Вас з теплими і добрими почуттями, подумки завжди дякую вам за те, що допомогли мені повернути мені колишню впевненість у собі, хочу передати великий привіт з теплої сонячної Італії (в інтернеті написано, що у Вас холодно). Моя мама їде до Вас на операцію, як і домовлялися з Вами, ДО НОВИХ ЗУСТРІЧЕЙ. ЦЬОГО РОКУ ТАК САМО ПРИЛЕЧУ ДО ВАС. МОЇМ ЛІКАРЯМ НЕ ЗРАДЖУЮ.

Александра

4 квітня 2017 р. 08:12
Відгук перекладено з російської мови автоматично
Відгук про послугу Пластика носу (ринопластика)

Добрий вечір) минулого понеділка мені була зроблена ринопластика, все пройшло відмінно! У вас відмінний персонал і прекрасні умови!!! Поїхала у відмінному настрої, на 4 день пост. опп. періоду залишався тільки набряк, а синці були вже жовтого кольору, заживало все дуже швидко) Сьогодні за рекомендаціями лікаря зняла гіпс, досить легко, тримався він практично на кінчику носа. Спасибі Вам за все.

Алеся

3 квітня 2017 р. 12:28
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Привіт, робили 30 березня у вас повторну і ринопластику і мамопластику. Хочу подякувати вас . Сьогодні 4й день після операції, відкрила білизну і побачила груди, які вони красиві стали . Хоч ще й важко дихати ,але коли я побачила, це того варте .. передайте Іллі Юрійовичу , я йому дуже вдячна , що переробили мені груди !!!

Анна

30 березня 2017 р. 17:56
Відгук перекладено з російської мови автоматично
Відгук про послугу Пластика носу (ринопластика)

Привіт, вибачте що не написала раніше , робила у вас ринопластику 25 вересня, вже пройшла реабілітаційний період і зараз все добре, шалено всім задоволена) велике вам дякую) буду всіх вас радити)) прикріплюю пару фотографій зроблених вже після операції) ще під час післяопераційного періоду перші 7 днів робила фотографії, можу надіслати, можливо знадобляться що б показувати приклад )

Алена

24 березня 2017 р. 14:12
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Леся Федорівна, спасибі вам велике за ваші змістовні відповіді. Ви завжди можете заспокоїти і надати впевненості.

Лена

19 березня 2017 р. 12:49
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Я вже бачу результат своїх мук - мені здається, що повернувся мій колишній молодий овал, підборіддя - так приємно чіпати. Він звичайно ще "не мій", і я відчуваю його як би через шар вати, точно також і щоки збоку, що ближче до волосся, у зв'язку з чим би хотіла запитати - може фізіотерапію додати, що порадите? І все ж - я бачу, знаю і впевнена, що щаслива, що зважилася, що зробила цю операцію, але я боялася до останньої хвилини перед консультацією, а на консультації - від такої доброзичливості і впевненості лікаря - весь страх пройшов сам по собі. Спасибі величезне Доктор, спасибі медсестричкам, особливо Віке - вона дуже душевна людина, через кожних 10 хвилин всю ніч вдавалася до мене в палату. Весь Ваш колектив - дуже душевний, спасибі і дай Вам Бог!!! Відпишу через пару тижнів і вишлю фото у всій красі.

Елена Шевченко

16 березня 2017 р. 07:32
Відгук перекладено з російської мови автоматично
Відгук про послугу Пластика носу (ринопластика)

Добрий день. У віці 17 років мені зробили ринопластику ,так як я була закомплексованим підлітком з явним грецьким профілем!) Наносила тонну макіяжу що б приховати невелику симетрію крил носа Ось минуло 7 років після операції і я можу сказати з упевненістю що моя самооцінка покращилася . Ви не тільки усунули дефект , ви зробили моє життя прекрасніше !!! Я дуже вдячна Іллі Юрійовичу за чудову роботу. Дякую

Наталья

8 березня 2017 р. 11:20
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Здрастуйте! Я-Наталія, з Кременчука, мені 65 років, сподіваюся згадайте. Я прибрала мішки під очима з вашою допомогою, з віком вони стали більш виражені. Відправляю вам фото для ознайомлення і дякую за Вашу роботу і терпіння! Моя дочка теж робила у Вас сулькус пластику нижніх повік 4 роки тому і досі дуже задоволена результатом!