Україна, 36011, м.Полтава, проспект Першотравневий,9 +38 (0532) 56-02-11 +38 (093) 462 28 81 +38 (095) 688 25 07 +38 (097) 762 90 05

Залиште, будь ласка, Ваш відгук

Відгуки наших піцієнтів - сторінка 5

Ирина М

10 серпня 2017 р. 15:25
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Добрий день! Я вчора зняла гіпс. Є невелика набряклість, але мені мій ніс вже дуже подобається! Особливо ніздрі, вони такі тоненькі ))) Дихає вже майже повноцінно, особливо після промивання. Повіки теж дуже добре вийшли, мені подобається. Мажусь гепариновой маззю, думаю, буду взагалі красуня)). Спасибі величезне!!! З повагою, Ірина. Ці фото - відразу після зняття гіпсу.

Liliya

4 серпня 2017 р. 10:08
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Вітаємо, дорога Олеся Федорівна. Висилаю свої фото 16 днів після операції. Передайте,будь ласка, мою величезну подяку Іллі Юрійовичу,Микиті Іллічу і всьому персоналу. З повагою Лілія.

Яна

28 липня 2017 р. 19:28
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Хочу щиро подякувати Лесю Федорівну, Іллю Юрійовича і Микиту Ілліча, а також весь персонал клініки за вашу працю і турботу про пацієнтів!!! Робила повторну ринопластику у Іллі Юрійовича, результат перевершив всі мої очікування, носик вийшов дуже гармонійний і витончений.Незважаючи на складність переробки, доктор операцію провів ювелірно, після операції набряки і синці були мінімальні, все пішло протягом тижня після зняття гіпсу. Микита Ілліч чудово провів операцію по збільшенню підборіддя - форма і розмір підборіддя вийшли такими, як я хотіла, а головне - все виглядає дуже натурально. Персонал клініки - дуже добрі, уважні і чуйні люди ,а головне - справжні професіонали своєї справи!!!!

Viktoria

22 липня 2017 р. 12:43
Відгук перекладено з російської мови автоматично
Відгук про послугу Пластика носу (ринопластика)

Добрый день Леся Федоровна! Спасибо Вам за ринопластику для моей сестры Ирины. Леся Федоровна мой муж Nigel хотел бы сделать подтяжку лица, мы планируем поехать в отпуск на Украину в августе. Скажите пожалуйста сможет ли Slyusarev Ilya Yurievich прооперировать Nigela? С УВАЖЕНИЕМ ВИКТОРИЯ

Софія

17 липня 2017 р. 10:48
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Добрый день!!! Спасибо Вам!!! Илья Юрьевич и Никита Ильич Вы лучшие!! Операция по увеличению груди прошла успешно, грудь прекрасно выглядят. Большая благодарность медсестричкам, Лидии Петровне, Лесе Федоровне за уход и хорошее отношение. Клиника замечательная! С уважением София. м. Львов.

Сусанна

5 липня 2017 р. 20:16
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Вперше звернулася до цих чудових лікарів, зізнаюся чесно дуже боялася. Надивившись передач як буває це все невдало. Але я зустрівшись з Іллею Юрійовичем і трохи поспілкувавшись зрозуміла що цим лікарям можна довіряти. І ось зважилася на кругову блефаропластику. Спочатку все ж було страшно. А потім подумала, що гірше, ніж є, вже не буде. І ризикнула. Ось минуло вже пів року я не натішуся я вже помолодшала на багато. Знімки робила кожен день 19 днів поспіль. Заради інтересу. Більше не стала робити так як вже все залишалося незмінно, дуже добре. Так ось я і зважилася на іншу операцію, на кругову підтяжку обличчя. Сьогодні другий день після операції. З нетерпінням чекаю коли все заживе. Що б побачити бажаний результат. Дуже уважні медсестри, лікарі і весь персонал. Приємно спілкуватися, турботливі. Велике спасибі Світлані яка всю ніч переживала чи все зі мною в порядку. Хочу зазначити що професіонали своєї справи, Ілля Юрійович і його чудовий спадкоємець Микита Ілліч справляються з усіма завданнями. Особлива всім подяка.

Людмила

2 липня 2017 р. 14:12
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Перший раз пишу відгук. Напевно ,перший раз відчула щире бажання.Послугами клініки користуюся з дня освіти.Засновники цієї клініки напрочуд чуйні і інтелегентні люди,але це банально, головне це високий професіоналізм.Ілля Юрійович і Леся Федорівна виховали гідного продовжувача своєї справи.І мені здається він перевершить свого вчителя.Микита Ілліч,успіху Вам!Всім рекомендую клініку в Полтаві.І ще, медперсонал під стать своїм керівникам,спасибі.

Александра

22 червня 2017 р. 13:35
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Добрий день! 15 червня зробила у Вашій клініці операцію булхорн. Обіцяла написати, коли зійде набряк:) Минуло вже два тижні, так що вирішила відзвітувати: набряк зійшов, скоринки відпали, тільки ще подекуди трошки стирчать ниточки. Продовжую обробляти спиртом. Результатом я задоволена: губа підвелася, але виглядає все дуже природно:) Ще раз величезне спасибі Микиті Іллічу за прекрасну роботу, а також всім співробітникам Вашої клініки!:)

Виктория

19 червня 2017 р. 17:07
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Вітаємо, шановний Іллю Юрійовичу!!! Я Ваша дуже давня пацієнтка. Одинадцять років тому робила у Вас операцію по збільшенню грудей. Я була абсолютно плоска. Ви зробили шикарну груди, якою я весь цей час пишаюся! Спасибі Вам за все!

Nurettin BİROL

14 червня 2017 р. 21:10
Відгук перекладено з російської мови автоматично
Відгук про послугу Ліпофілінг обличчя

Мене звати Нуреттін з Туреччини. İ мав хірургічну операцію на липофиллинг 7 днів тому. Після операції я трохи нервувався через набрякання мого обличчя, почуття сумного. але тепер після 7 днів я виглядаю дуже добре, я виглядаю набагато краще, ніж перед операцією. Я хочу подякувати і вдячні вам доктор Микита Ілліч, ви дуже добре працювали. І д-р Леся Федорівна дякує Вам за гостинність, вітаємо, підтримуємо мене і все. Дякуємо всім Staff.Everybody ставитися до мене доброзичливо, красиво. Я обов'язково рекомендую кожній клініці.

Александра

5 червня 2017 р. 11:40
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Добрий вечір! Сьогодні поспішала на автобус, не встигла поговорити перед від'їздом з Микитою Іллічем. Хочу передати йому величезну подяку за проведену операцію, за його уважність, акуратність і хороше ставлення до пацієнтів:) велике спасибі всьому персоналу клініки!

Kirina

26 травня 2017 р. 09:51
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Здрастуйте. Перш за все хочу сказати спасибі, після блефаропластики я стала виглядати свіже, краще, молодше. Також окреме велике спасибі, за Ваше ставлення в післяопераційний відновлювальний. Після операції пройшов 1 місяць і 6 днів.

Катерина

18 травня 2017 р. 18:16
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Микита Ілліч , велике вам спасибі!!!! У Вас золоті руки. У січні у вашій клініці робила блефаропластику верхніх повік і ліпофілінг, зараз бачу результат і дуже ним задоволена! Спасибі велике всьому персоналу клініки!

Ольга

23 квітня 2017 р. 12:03
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Микита Ілліч! Я робила у Вас пластику грудей в жовтні місяці. Зараз відкривається пляжний сезон і хотілося б сказати Вам величезне спасибі за мою впевненість у собі. Ще пару місяців тому ми робили ліпосакцію на стегнах. Величезне спасибі вам за інформаційну і моральну підтримку! З повагою до вас і чудовому колективу клініки, Ольга.

Людмила

17 квітня 2017 р. 14:55
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Добрий день Микита Ілліч, Леся Федорівна і звичайно ж усіма шановний Ілля С. Вітаю Вас з минулим світлим Великоднем. Якщо ви пам'ятаєте я була у вас в листопаді 16,а так само в минулі роки, і не одну операцію у Вас зробила, завжди згадую про Вас з теплими і добрими почуттями, подумки завжди дякую вам за те, що допомогли мені повернути мені колишню впевненість у собі, хочу передати великий привіт з теплої сонячної Італії (в інтернеті написано, що у Вас холодно). Моя мама їде до Вас на операцію, як і домовлялися з Вами, ДО НОВИХ ЗУСТРІЧЕЙ. ЦЬОГО РОКУ ТАК САМО ПРИЛЕЧУ ДО ВАС. МОЇМ ЛІКАРЯМ НЕ ЗРАДЖУЮ.