Україна, 36011, м.Полтава, проспект Першотравневий,9 +38 (095) 688 25 07

Залиште, будь ласка, Ваш відгук

Відгуки наших піцієнтів - сторінка 2

Вика

7 червня 2019 р. 16:43
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Добрий день ! Відправляю Вам фото через місяць після операції Відчуваю себе чудово, носик іноді закладає, але це не так страшно я думаю А ось набряк на кінчику по -, як і раніше є, я його помічаю, хоча оточуючим його не видно 😊 Як довго він буде триматися? А взагалі мені все дуже подобається, я Вам дуже благородна! Спасибі величезне за те що творите красу і даруєте людям радість!

Алина

16 травня 2019 р. 13:10
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Добрий день. Робила ринопластику місяць тому. Результатом дуже задоволена. З мого хобота, зробили акуратний носик, який мені підходить. Операція пройшла безболісно. Велика подяка доктору Іллі Юрійовичу, справжнього професіонала і хорошій людині. Так само помічниці Лілі, дуже турботлива і добра жінка, яка мені допомагала після операції. Клініка красива, стильна і чиста. Спасибі вам за все. Моя мрія здійснилась. І я тепер почуваюся впевненою і симпатичною людиною. Процвітання Вашій клініці, здоров'я всім фахівцям і багато клієнтів.

Elena

15 травня 2019 р. 11:24
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Добрий день, Леся Федорівна, пишу Вам через три тижні після корекції .. носа. У мене все ок!! Передайте ще раз велике спасибі Іллі Юрійовичу !!!! і Микиті Ілліч, липофилинг то що треба!

Татьяна

26 квітня 2019 р. 07:14
Відгук перекладено з російської мови автоматично

У минулому році робила блефаропластику верхніх повік. Дуже задоволена результатом !!! Дякую! Все зажило відмінно, ніяких слідів від операції не залишилося!

Monika

25 квітня 2019 р. 11:44
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Я задоволена послугами, які мені надавали під час моєї пластичної операції в клініці. Після операції на носi, за мною дуже добре доглядали за мною. Команда лікарів, яку очолює доктор Слюсарев Ілля Юрійович і Слюсарев Микита Iллiча, вражає. Вони детально пояснювали весь процес. Співробітники спеціального призначення та медсестри також були добрими та корисними. Я дуже вдячна їм і дуже задоволена послугою, яку я отримала. Я втілила свою мрію. Дякую всім лікарям, співробітникам і адміністратору клiнiки!

Юлия

16 квітня 2019 р. 08:28
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Добрий ранок! Минуло 5 днів після операції. Вушка просто супер. 👍 Так, трохи опухле вухо де була яма. А так..не натішиться просто. 😉 Леся Федорівна, передайте Іллі Юрійовичу величезне спасибі від мене. Я його просто обожнюю !!! 🤗

Руслана

4 квітня 2019 р. 10:14
Відгук перекладено з російської мови автоматично
Відгук про послугу Видалення родимок - невусів

Добрий день, хочу подякувати клініку, лікарів які брали участь і видалили 4ре родимки, 2вi з них на обличчі, інші дві під бюстгальтером. Дуже боялася видаляти, ніяк не могла зважитися, але після тривалих пошуків клініки видалила і не пошкодувала, дуже задоволена результатом !! Все зажило красиво і більше турбує мене)) За бюстгальтер більше не зачіпається нічого, зникли ці неприємні відчуття. А на обличчі більше немає тих некрасивих родимок, тепер кожен раз дивлюся в дзеркало з усмішкою) Дякую Вам величезне, ви творите чудеса;)

Елена

20 березня 2019 р. 15:21
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Добрий день !!! Хотіла б поділитися своїм враженням про Клініку !!! Все на вищому рівні.Прекрасний лікар Ілля Юрійович, мед персонал дуже хороший !!! Спочатку як і всіх страх перед операцією, але атмосфера розуміння, турбота, це прекрасно !! ! Палати затишні, чисті.Я дуже задоволена що вибрала саме цю Клініку і цього чудесного доктора. Оперовалась 22 лютого, результатом дуже задоволена))). Всім рекомендую хто хоче стати ще красивіше, саме тут ваші мрії здійсняться)))) ще раз спасибоооо 💐💐💐💐💐

Марина

21 січня 2019 р. 11:03
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Здhавствуйте, це Марина, Ви мені зробили гарний носик і тепер мій друг Марті мріємо про такуж красу. Ось її фото, вона їх робила сама, якщо можна-дайте їй англійською, вона не з України. На одному з фото намалювала собі ніс Джесіки Альби. Зробіть їй будь ласка такий, як вона просить, я знаю, адже на собі особисто переконалася, що Ви це можете. Я вам за все дуже вдячна!

Меланiя

19 січня 2019 р. 16:42
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Здравствуйте! Я повністю задоволена докторами в клініці. Досить довго шукала клініку такого рівня, як виявилося в нашій країні їх мало. Хочу сказати, що результат повністю виправдовує вкладення в операцію. все на кращому рівні. МОЛОДЦІ! Мені дуже все сподобалося, як в кращих клініках світу. Доктора кращі))))))) Я задоволена до кінчиків пальців!)))))) СПАСИБІ а доктору ще раз спасибі. !!

Юлия

15 січня 2019 р. 09:44
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Добрий ранок. Я Юлія, Харків. Мені була проведена ринопластика. Спасибі за ваш підхід і комфорт до пацієнтів. Носик красивий, набряк зберігається (дуже чекаю результат, по закінченню місяць півтора вишлю фото, як ви просили), мені було дуже приємно у Вас перебувати.

Екатерина

6 січня 2019 р. 22:25
Відгук перекладено з російської мови автоматично
Відгук про послуги Ліпофілінг , Ліпофілінг обличчя

Напередодні світлого свята Різдва, хочу подякувати всьому персоналу лікарні за доброзичливе ставлення, гостіпріімство і дбайливий догляд. Побажати всім великого достатку, міцного здоров'я, витримки та подальших успіхів у Вашому нелегкій праці, вдалих процедур. Нарешті можу дивитися на своє відображення в дзеркалі без здригання. Гемотома і набряки зійшли, шкіра підтяглася, дивлюся на себе і радію. Особлива подяка Микиті Іллічу за додаткову процедуру липофилинга чола і подпородка.Сейчас я задоволена своїм зовнішнім виглядом. Спасибі всім ! З повагою!!!

Оксана

25 грудня 2018 р. 12:44
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Доктор абсолютно приголомшливий !!!

Даша

21 грудня 2018 р. 10:47
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Доброго дня! Зняла гіпс з носа, все набряклі я розумію це спаде з часом але мені вже подобається! Страшно досить що потрапила до Вас !!!

Нина

7 грудня 2018 р. 16:21
Відгук перекладено з російської мови автоматично

19.11.2018 робила ринопластику в даній клініке. ніколи не пишу відгуків, але в даній ситуації хотілося б зробити виняток. Хочу висловити величезну подяку Іллі Юрійовичу. Я впевнена що після того, як зійде набряк, все буде відмінно!)) Він професіонал. Також величезна я подяку всьому персоналу: починаючи від дівчат на рецепшині і закінчуючи медсестрою, яка цілу ніч контролювала мій стан після наркозу і операціі. Рідко можна зустріти такий колектив. Випробувавши на собі всі принади пластичної хірургії, впевнено можу рекомендувати Вас і Вашу клініку своїм друзям і знайомим. Дякуємо!