Україна, 36011, м.Полтава, проспект Першотравневий,9 +38 (0532) 56-02-11 +38 (093) 462 28 81 +38 (095) 688 25 07 +38 (097) 762 90 05

Залиште, будь ласка, Ваш відгук

Відгуки наших піцієнтів - сторінка 10

Ирина. г.Николаев

27 жовтня 2013 р. 16:54
Відгук перекладено з російської мови автоматично
Відгук про послугу Пластика носу (ринопластика)

Вітаємо, шановна Леся Федорівна!Спасибі Вам за організацію роботи у Вашій клініці.Ви очолюєте колектив чудових людей,професійних,добрих і чуйних.Величезне спасибі Іллі Юрійовичу і Микиті Іллічу за проведену мені ринопластику.Ви дуже точно відчуваєте бажання пацієнтів і майстерно втілюєте їх в життя.Окреме спасибі Ігорю Алімовичу за приємний сон і благополучне пробудження.А також всім,хто брав участь в операції.Спасибі сестричкам Лілії Петрівні,Світлані Василівні,Вікторії за турботу і догляд в післяопераційний період.ВИ ВСЕ І ВАША КЛІНІКА - КРАЩІ!!!

Наталья

1 жовтня 2013 р. 10:29
Відгук перекладено з російської мови автоматично
Відгук про послугу Пластика носу (ринопластика)

Добрий день, Ілля Юрійович і Микита Ілліч! Дякую вам за відмінно виконану роботу! Ілля Юрійович, робила у Вас риносептопластику 1 серпня. Зараз носику як 2 місяці. Процес відновлення пройшов відмінно. Носик перетворився, має вже чітко-виражену форму. Після зняття гіпсу, одна ніздря була трохи нижче іншої, зараз вже обидві вирівнялися, все в порядку. Іноді час від часу все ще набрякає кінчик, трохи чутливий стає, але це мене особливо не турбує, не бентежить. Дуже рада що зважилася на дану операцію і все пройшло відмінно. Також Ви допомогли мені позбутися комплексу, який був ще з підліткового віку. Дуже вам вдячна, спасибі! Микита Ілліч, у Вас же робила ліпофілінг губ на початку вересня. Синці, набряки, грудки, все пройшло. Губи стали маленькі трохи чуттєві, акуратні, дуже природні, немов нічого й не робила, але результат є і не може не радувати. Дякую, Вас!

Юлия

30 вересня 2013 р. 15:34
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Привіт, ув. Леся Федорівна, я хочу подякувати вам, Іллю Юрійовича, Микиту Ілліча і весь персонал вашої чудової клініки за операцію, я шалено щаслива, спасибі Вам величезне за надану допомогу,я просто дивлюся в дзеркало і не намилуюся, ніколи не думала, що можливо зробити так красиво!!!!!!!!!!!!!!!!!!! У вересні у мене не вийшло приїхати до Вас на консультацію, тому що з відпустки викликали на роботу, якщо можливо, то постараюся приїхати на початку грудня.

Алена, Днепропетровск

16 вересня 2013 р. 19:38
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Для операції з кругової підтяжки обличчя (фейсліфтингу) я вибрала цю клініку за рекомендацією друзів.Залишилася дуже-дуже задоволена.Відгуки та спогади-найтепліші і позитивні. Грамотний медперсонал, висококласні хірурги. Тут працюють професіонали, лікарі від Бога.Тепер, щоранку дивлячись на себе в дзеркало, я з величезною вдячністю згадую, перш за все, хірурга Микиту Ілліча. Величезне йому спасибі! Також найдобріші слова медсестрам Віке і Петрівні. Я прекрасно виглядаю, у мене цілий день гарний настрій. Адже для нас, жінок, наш зовнішній вигляд - один з ключів до внутрішньої гармонії, до заряду позитивом на весь день.Дякую за те, що ви робите нас красивими.Успіху і процвітання вашій клініці!

Надя

31 серпня 2013 р. 21:08
Відгук перекладено з російської мови автоматично
Відгук про послугу Пластика носу (ринопластика)

Давно мріяла про витончену форму носа. Але весь час лякали страхітливі передачі і форуми в інтернеті про невдалі операції. Боялася, що б після не було гірше ніж до операції. Але коли познайомилася з Іллею Юрійовичем - зрозуміла, що це мій хірург. Відразу помітила, що він дуже добре вміє розуміти бажання пацієнта, а також у нього дуже хороший смак "природної краси" , що теж вважаю дуже важливо для пластичного хірурга. Результат моєї ринопластики просто перевершив всі мої очікування!!! Просто чудово! Носик вийшов ідеальним! Дивлюся в дзеркало і не намилуюся. Ніколи не думала, що можливо зробити так красиво... Не перестаю щодня подумки повторювати спасибі Іллі Юрійовичу, Микиті Іллічу і всьому колективу клініки! Ілля Юрійович Ви зробили з мене красуню! Спасибі вам величезне за ваш високий професіоналізм і золоті руки! Всім тим хто незадоволений якимись вилученнями своєї зовнішності і не наважується на операцію, хочу сказати сміливо йдіть до цього лікаря він найкращий! P .S. Буду в Полтаві обов'язково зайду в гості.

наталья

19 серпня 2013 р. 09:06
Відгук перекладено з російської мови автоматично

протягом довгих років я мріяла зробити пластику грудей і лиця але нескінченні лякаючі передачі по тб зупиняли як ймовірно багатьох сьогодні!випадкова знайома порадила мені звернутися в клініку Афродіта-тепер я переконалася -в житті немає нічого випадкового!я вдячна долі, що вона звела мене з такими дивовижними докторами яким ТАЛАНТ І МАЙСТЕРНІСТЬ ДАНІ ВІД БОГА! Ілля Юрійович Леся ФЕДОРІВНА Микита Ілліч -не тільки найвищі професіонали своєї справи - а й найпорядніші люди які згуртували навколо себе міцний колектив досвідченого медичного персоналу-чуйних і добрих людей!потрапивши в клініку я не переставала дивуватися як зник страх перед операцією-справді затишна доброзичлива атмосфера і розмова з докторами в ході якого людині не сталкивающемуся раніше з пластичною хірургією відразу стає зрозуміло-що ці лікарі дійсно знають свою справу і мають величезний досвід у ньому-що на мій погляд є головним критерієм у виборі лікаря.Будь-зараз погодиться що чим би ми в житті не займалися результат нашої діяльності у перший рік і в наступні роки безсумнівно зростає-а коли за спиною вже кілька ДЕСЯТКІВ РОКІВ ДОСВІДУ-як в Іллі Юрійовича успіх гарантований!мої операції пройшли чудово !!! кілька днів я перебувала в клініці під спостереженням-скільки уваги простого людського тепла грамотних консультацій і процедур в післяопераційний період подарував мені цей чудовий колектив!багато пацієнтів які перебували в клініці в той же час зверталися до лікаря Слюсареву не в перший раз!на сьогоднішній день результат перевершив всі мої очікування-швів практично не видно особа не має ефекту маски і перетянутости шкіри вигляд молодий квітучий і природний груди -просто витвір мистецтва!ніколи не думала що після народження 2х дітей груди може мати форми як в молодості!!! і це в моєму зовсім не юному віці!спасибі ДОРОГОМУ Іллі Юрійовичу що подарував мені нове життя! взимку готуюся до наступних операцій-досконалості немає меж!!!УДАЧІ УСПІХІВ ПРОЦВІТАННЯ!ОСОБИСТОГО ВАМ ВСІМ ЩАСТЯ!І СПАСИБІ ЩО ВИ Є!!!!!!!!!

Жанна

18 липня 2013 р. 11:51
Відгук перекладено з російської мови автоматично
Відгук про послугу Пластика носу (ринопластика)

Добрий день! Хочу повідомити Вам, що у мене все в порядку, ніс дихає і виглядає відмінно....і також хотіла подякувати Іллю Юрійовича і всіх тих, хто брав участь в операції! Дякую за вашу роботу! Я дуже задоволена!)))

Елена

29 червня 2013 р. 14:01
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Приїжджала з Кривого Рогу. Цю клініку вибирала, так би мовити, інтуїтивно, і хочу сказати, що залишилася дуууже задоволена. Обслуговування на належному рівні, дбайливе ставлення персоналу дуже розташовує, а результати перевершили всі очікування. Спасибі всьому персоналу і, Микита Ілліч, величезне спасибі вам!

Инна

17 червня 2013 р. 14:35
Відгук перекладено з російської мови автоматично
Відгук про послугу Пластика носу (ринопластика)

Спасибі велике Вам Ілля Юрійович, а також Микита Ілліч за ваші золоті руки! Так само спасибі Олесі Федорівні і всьому персоналу за прекрасне ставлення, розуміння. Дуже дбайливі медсестрички, після операції не було відчуття що я десь в клініці, обстановка дуже домашня і приємна. Дуже рада, що тепер у мене гарненький носик, хоч зробили мені його зовсім недавно(2 тижні тому)і там набряк. Після операції я з упевненістю рекомендую вам всім дівчаткам, які замислювалися про пластику))деякі після моїх захоплених відгуків приїдуть до Вас на консультації. Так само оперировалась у Вас моя сестра Ліля, теж дуже задоволена результом)) Вообщем спасибі вам величезне!!!

Ярослава

11 червня 2013 р. 15:49
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Здрастуйте! Хочу подякувати чудовому лікарю Микиту Ілліча. Спасибі Вам велике за Вашу роботу! Всім удачі і процвітання!

Cвета

3 червня 2013 р. 10:45
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Здрастуйте.Микита Ілліч,Ілля Юрійович,Леся Федорівна і весь персонал вашої кпиники.Велике всім вам спасибі за ваш талант робити людей красивіше.Особливо, спасибі, Іллі Юрійовичу і Микиті Іллічу за те,що взялися за мою непросту проблему і вирішили її.Я висилаю Вам свої фото і ще раз вас дякую!!!!

Оля

14 травня 2013 р. 11:43
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Дуже вдячна персоналу клініки,за зроблену мені отопластику- а саме:Микиті Іллічу,Іллі Юрійовичу,Лесі Федорівні,медсестрам...Дуже задоволена результатом,вже минув місяць після операції, мої вушка мають гарний вигляд,я стала впевненою в собі і не соромлюся тепер свого вигляду. Мені було дуже приємно коли медсестра Світлана Василівна мене заспокоїла, коли я її розбудила о 5 ранку на другий день після зробленої отопластики, я злякалася, вуха почали пухнути...Це були після операції, для мене 5 жахливих днів, але я про це ні трохи не жалкую, і навпаки дуже щаслива від того що я зважилася на операцію, я дуже зараз задоволена собою!!!Ще раз дуже дякую всім ВАМ!!! PS:особливо дякую хірургу Микиті Іллічу і його асистентці(забула як звати дівчину)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Татьяна

5 квітня 2013 р. 13:40
Відгук перекладено з російської мови автоматично
Відгук про послугу Пластика носу (ринопластика)

Мені б хотілося подякувати цього чудового лікаря, вірніше не тільки Іллю Юрійовича, але і всю його родину за неоціненну допомогу, яку вони мені надали. Я телевізійний журналіст. Як не крути, а зовнішність для телебачення потрібна, якщо не дуже красива, то хоча б просто - приємна. Якщо є якісь ізьяни на обличчі, то камера їх продемонструє у всій красі. А у мене був досить серйозний ізьян-викривлений ніс. Дуже довгий час я намагалася призвичаїтися ховати свій недолік, але оточуючі все одно його помічали. Доводилося переписувати по кілька дублів, щоб нарешті вийшла гарна картинка. Мені це дуже набридло, і я почала шукати можливість для виправлення носа. Я зверталася до різних хірургів, але вони бачачи мій складний перелом, не могли гарантувати, що навіть за 2 операції зможуть вирівняти ніс. Бог благословив мене можливістю познайомитися з Іллею Юрійовичем. За одну операцію все виправили. І тепер я нарешті можу не переживати про те, як я виглядаю в кадрі. Можу крутити головою в різні боки і не боятися, що світло впаде якось не так і викривлення буде помітним. Можу фотографуватися великим планомі не переживати за результат. Ще очеь хочеться подякувати весь персонал клініки. Таке враження виникло, що я не на Україні ,а десь в Європі чи Америці. Настільки всі доброзичливі і старанні в роботі. Відчуваєш себе людиною, а не (вибачте) худобою, як зазвичай, в лікарнях. Ще раз дуже дякую за вашу доброту, щедрість, співчуття і бажання допомогти. Нехай Бог віддасть вам у сто крат!

Юлия

2 квітня 2013 р. 23:43
Відгук перекладено з російської мови автоматично

У цій клініці мені зробили лабиопластику. Пластика малих статевих губ пройшла успішно. Малі статеві губи після операції стали дуже акуратними. Радію про свій вибір хірурга і що зважилася на операцію на інтимній зоні. Нескінченно вдячна хірургу і медсестрам за розуміння (що саме я хотіла від операції). Задоволена результатом!! Бажаю вам потік благословень у всіх сферах!!

Иван

27 лютого 2013 р. 20:48
Відгук перекладено з російської мови автоматично
Відгук про послугу Пластика носу (ринопластика)

Хочу подякувати всьому колективу пластичної клініки за людське ставлення і високий професіоналізм персоналу!Зробив ріно в цій клініці -і тепер буду всім Вас радити!) Величезне спасибі хірургу Іллі Юрійовичу, Лесі Федорівні, анестезіологу, всьому персоналу (Світлана, Вікторія та ін.)