Україна, 36011, м.Полтава, проспект Першотравневий,9 +38 (095) 688 25 07

Залиште, будь ласка, Ваш відгук

Відгуки наших піцієнтів - сторінка 10

Лена

1 липня 2014 р. 21:59
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Здрастуйте, хочу сказати величезне спасибі за мій новий ніс, відчуваю після операції я себе дуже добре, спасибі за турботу надання вами під час перебування в Полтаві, ВЕЛИКЕ окреме спасибі Іллі Юрійовичу.... Всього вам найкращого ви даєте людям шматочок щастя

София

23 червня 2014 р. 16:18
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Здрастуйте ! ВИСЛОВЛЮЮ ВАМ ВЕЛИЧЕЗНУ ПОДЯКУ, ОСОБЛИВО ІЛЛІ ЮРІЙОВИЧУ ЗА ТАКУ СКЛАДНУ ОПЕРАЦІЮ: РИНОСЕПТОПЛАСТИКА, МИКИТІ ІЛЛІЧУ, ЛІДІЇ ПЕТРІВНІ І ВСІМ МЕДСЕСТРИЧКАМ ЯКІ ДОГЛЯДАЛИ І ПІДТРИМУВАЛИ. ВЕЛИЧЕЗНЕ ВАМ СПАСИБІ.

Виктория

16 червня 2014 р. 17:12
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Привіт, в травні 2014 Р. зробила операцію по збільшенню грудей, дуже задоволена і рада що зробила операцію саме зараз і в цій клініці. Величезне спасибі хірургам, Іллі Юрійовичу, Микиті Іллічу - ви просто Чарівники з високим рівнем професіоналізму! Також велике спасибі головлікаря клініки Лесі Федорівні за її душевне ставлення, всім медсестрам, анестезіологу, адміністратору, дуже вдячна за увагу , розуміння та людяність. Про себе скажу одне , через місяць я повністю відновилася, повернулася в тренажерний зал, веду звичний мені спосіб життя. І найголовніше дівчинки, у мене є груди!!!! Величезне дякую ще раз всім, і дай вам бог здоров'я, Ви вмієте дарувати радість і щастя людям!!! З повагою , Вікторія.

Леся

19 квітня 2014 р. 22:46
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Дуже вдячна співробітникам клініки. Робила абдомінопластику. Величезне спасибі Олесі Федорівні. Ілля Юрійович і Микита Ілліч чудові хірурги!!!!

Отправлено с iPhone

7 березня 2014 р. 13:53
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Здрастуйте, дорогі і шановні! Сьогодні вранці зняла гіпс, ніс звичайно ідеальний, синців немає, все добре дихає, вообщем проблем немає, тільки набряки, з за них схожа на тваринку) спасибі величезне Іллі Юрійовичу і вам, Леся Федорівна! Ви доповнюєте один одного, тому у вас все виходить ідеально)) величезний привіт доктору і всьому мед персоналу, ви фахівці і ідеалісти, я захоплююся вами! Шалено по вам сумую, ви кращі!!! :)

Людмила

23 січня 2014 р. 11:51
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Добрий день! Хочу і я написати про цю клініку.Познайомилася я з цією клінікою взимку 2011 року.З перого рази мене зачарувала своєю душевністю Леся Федорівна, це така мила і очароательная жінка,що відразу переймаєшся довірою і готовий повністю віддатися в руки лікарів.Потім пішло знайомство з Іллею Юрійовичем,Олексієм Іановичем, Микитою Іллічем і з усім медперсоналом і тут ти попався....Я пишу це з посмішкою, тому, що весь колектив дуже привітний і душевний. Далі я переконалася в професіоналізмі лікарів. Я неодноразово оперировалась, так як вік робить свою справу, робила підтяжку обличчя та інші подібні операції, коригувала груди і завжди все проходило на належному рівні при чутливому уваги лікарів і всього медперсоналу, за що я висловлюю ВЕЛИЧЕЗНУ ПОДЯКУ і хочу сказати Я ВАС ВСІХ ЛЮБЛЮ!!!!!Хочу побажати колективу Полтавської клініки пластичної хірургії здоров'я, особистого щастя і успіхів в їх нелегкій, але такій благородній професії, яка дарує людям красу і молодість!!!! Дякую!!!!

лариса

21 січня 2014 р. 13:07
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Величезне спасибі всьому складу клініки за високий професіоналізм і грамотний медичний підхід в такому непростому і тонкому справі,як пластична хірургія. Нещодавно зроблена блефаропластика у вашій клініці (при всій моїй допитливості і недовірливості) переконала мене в продовженні розпочатого.Тепер хочу зупинити тимчасове зростання мого носа!!! Дорогі лікарі та сестрички нехай ваші золоті ручки і чуйні серця завжди будуть здорові і надійні!!!Великих успіхів і відмінної роботи,терпіння і везіння у вашій непростій і потрібній справі. Дякую!!!

Виктория

16 січня 2014 р. 12:07
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Рішення зробити ринопластику - саме осмислене рішення в моєму житті. Це крок, який змінив мене не тільки зовні, але і внутрішньо. Щиро дякую за це Микиту Ілліча - професіонала своєї справи. Як то кажуть, "випадкова зустріч - сама невипадкова річ у світі.":). Дякую Іллю Юрійовича за його талант і таке, по-справжньому, чоловіче спокій і впевненість у тому, що він робить. Дякую Ігору Алімовичу за доброту, уважність та підтримку під час операції. Дякую весь персонал за теплий прийом, розуміння і ввічливість. Безперечно, ви здійснюєте мрії. Дай Бог вам тільки процвітання, тільки найкращих практик, тільки самих вдячних пацієнтів!

lena

19 грудня 2013 р. 02:11
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Privet s Germanii ) Vot priexala ja ot vas i reschula napisat ) Delala y vas yvilizenie grydi i podtjazky broveü!! Xozy skazat vam ogromnoe spasiba ! Vse proschlo ydazno ! ja ozen Happyyy zto k vam popala ) Spasiba vam za vse ) Ozen rada zto vu est )Zeres pary let priedy snova i neodna )

Надежда

11 листопада 2013 р. 13:38
Відгук перекладено з російської мови автоматично

У жовтні 2013 року робила маммопластику в найкращій клініці, знайшла її за рекомендацією знайомої. Хочу поділитися враженнями з тими, хто ще тільки планує щось коригувати в собі. Спілкування з лікарями почала з листування по електронці, відчувалося тепле ставлення лікарів до потенційного клієнта. Швидкі, коректні відповіді навіть на мої дурні питання. Призначена дата консультації – приїхавши, переконалася, що це не тільки враження, так і є – дійсно таке чуйне увагу, як ніби я єдиний пацієнт. Визначилися з розміром, здали аналізи, ось він день ікс. Звичайно, я хвилювалася, але страху ніякого не було, тоді внутрішньо була впевнена, що потрапила в руки до професіоналів, майстрів своєї справи. А зараз я з точністю можу сказати, що так воно і є .Хочу сказати в сотий раз величезне спасибі Іллі Юрійовичу за його золоті руки, Лесі Федорівні та Микиті Іллічу за розуміння і турботу до і після операції, Ігорю Алимовичу за легке пробудження(пишу і згадую як не могла поворухнутися і сказати ні слова в перші хвилини, а намагалася)), ось це насмішила напевно всіх), Лілії Петрівні, Світлані і Віке і, звичайно, Ані за теплоту)Розумію, що кінцевий результат буде через пару-трійку місяців, але мені і чоловікові вже все дуже-дуже подобається. Всім знайомим дівчаткам, які бажають змінити себе в кращу сторону, раджу тільки Вашу клініку. Ви-кращі!

Надежда

31 жовтня 2013 р. 11:23
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Добрий день,найкращі лікарі на Землі) пару днів тому зняла внутрішні вузлики В цілому стан відмінний)))

Ирина. г.Николаев

27 жовтня 2013 р. 16:54
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Вітаємо, шановна Леся Федорівна!Спасибі Вам за організацію роботи у Вашій клініці.Ви очолюєте колектив чудових людей,професійних,добрих і чуйних.Величезне спасибі Іллі Юрійовичу і Микиті Іллічу за проведену мені ринопластику.Ви дуже точно відчуваєте бажання пацієнтів і майстерно втілюєте їх в життя.Окреме спасибі Ігорю Алімовичу за приємний сон і благополучне пробудження.А також всім,хто брав участь в операції.Спасибі сестричкам Лілії Петрівні,Світлані Василівні,Вікторії за турботу і догляд в післяопераційний період.ВИ ВСЕ І ВАША КЛІНІКА - КРАЩІ!!!

Наталья

1 жовтня 2013 р. 10:29
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Добрий день, Ілля Юрійович і Микита Ілліч! Дякую вам за відмінно виконану роботу! Ілля Юрійович, робила у Вас риносептопластику 1 серпня. Зараз носику як 2 місяці. Процес відновлення пройшов відмінно. Носик перетворився, має вже чітко-виражену форму. Після зняття гіпсу, одна ніздря була трохи нижче іншої, зараз вже обидві вирівнялися, все в порядку. Іноді час від часу все ще набрякає кінчик, трохи чутливий стає, але це мене особливо не турбує, не бентежить. Дуже рада що зважилася на дану операцію і все пройшло відмінно. Також Ви допомогли мені позбутися комплексу, який був ще з підліткового віку. Дуже вам вдячна, спасибі! Микита Ілліч, у Вас же робила ліпофілінг губ на початку вересня. Синці, набряки, грудки, все пройшло. Губи стали маленькі трохи чуттєві, акуратні, дуже природні, немов нічого й не робила, але результат є і не може не радувати. Дякую, Вас!

Юлия

30 вересня 2013 р. 15:34
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Привіт, ув. Леся Федорівна, я хочу подякувати вам, Іллю Юрійовича, Микиту Ілліча і весь персонал вашої чудової клініки за операцію, я шалено щаслива, спасибі Вам величезне за надану допомогу,я просто дивлюся в дзеркало і не намилуюся, ніколи не думала, що можливо зробити так красиво!!!!!!!!!!!!!!!!!!! У вересні у мене не вийшло приїхати до Вас на консультацію, тому що з відпустки викликали на роботу, якщо можливо, то постараюся приїхати на початку грудня.

Алена, Днепропетровск

16 вересня 2013 р. 19:38
Відгук перекладено з російської мови автоматично

Для операції з кругової підтяжки обличчя (фейсліфтингу) я вибрала цю клініку за рекомендацією друзів.Залишилася дуже-дуже задоволена.Відгуки та спогади-найтепліші і позитивні. Грамотний медперсонал, висококласні хірурги. Тут працюють професіонали, лікарі від Бога.Тепер, щоранку дивлячись на себе в дзеркало, я з величезною вдячністю згадую, перш за все, хірурга Микиту Ілліча. Величезне йому спасибі! Також найдобріші слова медсестрам Віке і Петрівні. Я прекрасно виглядаю, у мене цілий день гарний настрій. Адже для нас, жінок, наш зовнішній вигляд - один з ключів до внутрішньої гармонії, до заряду позитивом на весь день.Дякую за те, що ви робите нас красивими.Успіху і процвітання вашій клініці!